Det som ikke dreper oss (ebok) av David Lager
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
David Lagercrantz (forfatter)

Det som ikke dreper oss (Millennium #4) ebok

119,-
Salander er tilbake! Millenniumserien fortsetter. Tidsskriftet Millennium har fått nye eiere. Onde tunger påstår at tiden har gått fra Mikael Blomkvist, og han lurer på om han burde finne seg noe annet å gjøre. Lisbeth Salander er rastløs. Hun deltar i et hackerangrep, tilsynelatende uten noen spesiell grunn. Hun tar risikoer hun vanligvis er nøye med å unngå. Det ligner ikke henne. En sen nattetime får Mikael Blomkvist en telefon. Det er professor Frans Balder, en ledende autoritet innen fors…
Ebok 119,- Lydbok 350,-

Andre har også kjøpt

Forfattere David Lagercrantz (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Stieg Larsson (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 26 august 2015
Lengde 483 sider
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Millennium
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205483064
Salander er tilbake! Millenniumserien fortsetter. Tidsskriftet Millennium har fått nye eiere. Onde tunger påstår at tiden har gått fra Mikael Blomkvist, og han lurer på om han burde finne seg noe annet å gjøre. Lisbeth Salander er rastløs. Hun deltar i et hackerangrep, tilsynelatende uten noen spesiell grunn. Hun tar risikoer hun vanligvis er nøye med å unngå. Det ligner ikke henne. En sen nattetime får Mikael Blomkvist en telefon. Det er professor Frans Balder, en ledende autoritet innen forskning på kunstig intelligens..Balder påstår at han sitter på revolusjonerende opplysninger om amerikansk industrispionasje, som kan ryste verden. Han har dessuten hatt kontakt med en ung, kvinnelig superhacker, som har en viss likhet med en person Mikael Blomkvist kjenner godt. Mikael Blomkvist begynner å håpe at det skupet som han og Millennium sårt trenger, er innen rekkevidde. Lisbeth Salander har, som vanlig, sin egen agenda. I Det som ikke dreper oss fortsetter historien. Snart skal deres veier krysses. Enda en gang. David Lagercrantz' Millennium 4 er et.selvstendig litterært verk inspirert av karakterer og hendelser fra Stieg Larssons univers.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

I stor grad å koke suppe på spiker..

Under pari!

En STOR nedtur etter å ha lest de tre første. Elendig språk, ingen fremdrift, dårlig plott. Slettet eboka etter å ha kommet halvveis og blitt mere og mere irritert. Ikke verdt å kjøpe/lese.

Ikke helt som orginalen, men finfin underholdning!