Det vi kan stå for (ebok) av Geir Lippestad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Geir Lippestad (forfatter)

Det vi kan stå for (Aschehoug ebok) ebok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
Geir Lippestad skriver om verdier, menneskeverd, toleranse og mangfold - og om sine opplevelser de siste to årene. Han forteller åpent om hvordan hans menneskesyn ble formet allerede i barndommen, og senere gjennom omsorgen for en barnerik og mangfoldig familie. Før og under 22. juli-rettssaken ble både det norske samfunnet og sakens aktører stilt på store etiske og moralske prøver. For Lippestad og teamet hans var forholdet til klienten utfordrende, til tider uforutsigbart. Lippestad valgte å …
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
149,-
Forfattere Geir Lippestad (forfatter), Jon Gangdal (medforfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 17 april 2013
Lengde 191 sider
Sjangrer Politikk og samfunn, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203294068
Geir Lippestad skriver om verdier, menneskeverd, toleranse og mangfold - og om sine opplevelser de siste to årene. Han forteller åpent om hvordan hans menneskesyn ble formet allerede i barndommen, og senere gjennom omsorgen for en barnerik og mangfoldig familie. Før og under 22. juli-rettssaken ble både det norske samfunnet og sakens aktører stilt på store etiske og moralske prøver. For Lippestad og teamet hans var forholdet til klienten utfordrende, til tider uforutsigbart. Lippestad valgte å møte både journalister og andre med det han kaller verdibasert kommunikasjon. Det var et grep som falt helt naturlig, og og som skulle vise seg å være svært vellykket.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Et godt innblikk

Lippestad gir et godt innblikk i sitt resonnement og verdigrunnlag som lå til grunn for sitt valg om å forsvare ABB, og lar leseren følge arbeidet sitt gjennom over ett år. Boken kan dessverre bli litt repeterende av seg i sine resonnement, men ser man vekk fra dette og hopper over et par halvsider i ny og ne, er det en bok som er verdt å lese.