Dobbel lykke ; Uventet gjest (ebok) av Kat Ca
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kat Cantrell (forfatter), Cantrell, Kat / Grady, Robyn (forfatter), Robyn Grady (forfatter)

Dobbel lykke ; Uventet gjest (Kjærlighet og løgner #5) ebok

99,-
(0)
Dobbel lykke Kjærlighet og løgner (5) En dobbel overraskelse venter den tidligere elitesoldaten Kyle Wade da han kommer hjem. Han har uventet blitt far til tvillinger, og dessuten viser det seg at sosialarbeideren som tar seg av barna hans er ungdomskjæresten Grace Haines. Til tross for at det er ti år siden de så hverandre sist, har det knapt gått en dag uten at han har tenkt på den vakre brunetten. Nå må Kyle bevise at han er verdig omsorgen for barna sine - og Graces kjærlighet. U…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Kat Cantrell (forfatter), Cantrell, Kat / Grady, Robyn (forfatter), Robyn Grady (forfatter), Anne Marie Stamnestrø (oversetter), Svanhild Aldal (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 319 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150742213
Dobbel lykke Kjærlighet og løgner (5) En dobbel overraskelse venter den tidligere elitesoldaten Kyle Wade da han kommer hjem. Han har uventet blitt far til tvillinger, og dessuten viser det seg at sosialarbeideren som tar seg av barna hans er ungdomskjæresten Grace Haines. Til tross for at det er ti år siden de så hverandre sist, har det knapt gått en dag uten at han har tenkt på den vakre brunetten. Nå må Kyle bevise at han er verdig omsorgen for barna sine - og Graces kjærlighet. Uventet gjest Hva skal han gjøre? Plutselig står hun der og påstår at farmoren hans har sendt henne dit. Milliardæren Mateo Celeca lar den vakre, mystiske Bailey Ross få bli, men bare over natten. Han stoler ikke nok på henne til å la henne bli værende i hans flotte hjem mens han selv reiser på ferie. Trenger Bailey et sted å bo, må hun bli med ham til Paris. Sammen med Mateo glemmer Bailey snart alle sine gode forsetter om ikke å engasjere seg i noen mann. Han er jo så uimotståelig, så attraktiv - og snart er de på vei til Paris. Hvis hun skulle havne i seng med Mateo, er det en stor sjanse for at hun kommer til å avsløre alle sine hemmeligheter - og bli forelsket i ham!