Dobbeltgjengeren ; Skjebnen førte oss sammen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Dobbeltgjengeren ; Skjebnen førte oss sammen ; En playboy på tronen (Passion #2) ebok

99,-
(0)
Dobbeltgjengeren Miniserie: Makt og følelser (2) Som bror til en fremgangsrik mann har Riley Ellis hele livet stått i skyggen. Hans planer er å gjøre egen karriere, men trenger hjelp for å komme videre. Kalissa Smith er den eneste som kan hjelpe. Det ville virkelig blitt skandale hvis de ble et par, for bare Riley vet at hun er tvillingsøsteren til brorens kone. Skjebnen førte oss sammen Ved Hollys dør står en tro kopi av faren til sønnene hennes, som døde uventet. Da han forklarer…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Barbara Dunlop (forfatter), Dunlop, Barbara / Celmer, Michelle / Laurence, And (forfatter), Michelle Celmer (forfatter), Andrea Laurence (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741148
Dobbeltgjengeren Miniserie: Makt og følelser (2) Som bror til en fremgangsrik mann har Riley Ellis hele livet stått i skyggen. Hans planer er å gjøre egen karriere, men trenger hjelp for å komme videre. Kalissa Smith er den eneste som kan hjelpe. Det ville virkelig blitt skandale hvis de ble et par, for bare Riley vet at hun er tvillingsøsteren til brorens kone. Skjebnen førte oss sammen Ved Hollys dør står en tro kopi av faren til sønnene hennes, som døde uventet. Da han forklarer hvem han er, blir hun både lettet og tiltrukket. Da Jason hører at hans ustabile tvillingbror har gått bort, vil han hjelpe nevøene. Men han har en hemmelighet som vil kunne ødelegge sjansene hans hos Holly. En playboy på tronen Miniserie: Tilbake på tronen (3) Playboyen Gabriel Montoro blir sjokkert da broren sier fra seg tronen. Må han legge om livsstilen sin? Serafina Espina er ekspert på etikette, og må lære Gabriel kongelig atferd. Lidenskapen kommer raskt, og all fornuft synes å ha forsvunnet. Men skjuler Serafina noe som kan true fremtiden deres?