Dobbeltgjengeren (ebok) av Fjodor Mikhajlovit
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Dobbeltgjengeren ebok

149,-
(0)
Dostojevskijs andre bok. Som en dobbeltgjenger, en skygge, fulgte den ham i arbeidet med hans første bok. Her dominerer psykologen Dostojevskij, han skuer ned i menneskenes avgrunner og avkroker, utforsker og iakttar et menneskes uavvendelige vei mot katastrofe og undergang. Foruten den stakkars Goljadkin, er det vitenskapsmannen, betrakteren og eksperimentatoren som er mest fremtredende. Pinlig nøyaktig, med en nesten naturalistisk språkbruk skildres hans fortvilede og ofte også desperate reak…
149,-
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
Undertittel roman
Forfattere Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij (forfatter), Fjodor Dostojevskij (forfatter), Peter Normann Waage (oversetter)
Utgitt 2 august 2019
Lengde 238 sider
Sjangrer Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256021611
Dostojevskijs andre bok. Som en dobbeltgjenger, en skygge, fulgte den ham i arbeidet med hans første bok. Her dominerer psykologen Dostojevskij, han skuer ned i menneskenes avgrunner og avkroker, utforsker og iakttar et menneskes uavvendelige vei mot katastrofe og undergang. Foruten den stakkars Goljadkin, er det vitenskapsmannen, betrakteren og eksperimentatoren som er mest fremtredende. Pinlig nøyaktig, med en nesten naturalistisk språkbruk skildres hans fortvilede og ofte også desperate reaksjoner på de skrekkeligheter han blir utsatt for.