Dom Casmurro (ebok) av Machado de Assis, Joaq
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Machado de Assis (forfatter), Joaquim Maria Machado de Assis (forfatter), Christian Rugstad (forfatter)

Dom Casmurro ebok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
Som så mange andre store romaner fra 1800-tallet, utforsker Dom Casmurro temaene ekteskap, utroskap og sjalusi. Det særegne ved Machados roman, og det som gjør den til en så stor leseopplevelse, er dens eksentriske og vilt uforutsigbare språk og form. Når den aldrende Dom Casmurro av kjedsomhet bestemmer seg for å skrive sine memoarer, åpnes langsomt en avgrunn av uoppgjort raseri og fortvilelse; et sinn i dyp nød. Dom Casmurro er en oppvisning i ironi og språklig mesterskap, men mye mer enn de…
Ebok 218,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Machado de Assis (forfatter), Joaquim Maria Machado de Assis (forfatter), Christian Rugstad (forfatter), Christian Rugstad (oversetter)
Forlag Ka forl.
Utgitt 24 juli 2013
Lengde 241 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788281470118
Som så mange andre store romaner fra 1800-tallet, utforsker Dom Casmurro temaene ekteskap, utroskap og sjalusi. Det særegne ved Machados roman, og det som gjør den til en så stor leseopplevelse, er dens eksentriske og vilt uforutsigbare språk og form. Når den aldrende Dom Casmurro av kjedsomhet bestemmer seg for å skrive sine memoarer, åpnes langsomt en avgrunn av uoppgjort raseri og fortvilelse; et sinn i dyp nød. Dom Casmurro er en oppvisning i ironi og språklig mesterskap, men mye mer enn det. Det er en historie om kjærligheten og dens hindringer, om falskhet og selvbedrag, og om minnets manglende evne til å tilpasse livets begynnelse til dets slutt. Joaquim Maria Machado de Assis (1839?1908) ble født og levde hele sitt liv i Rio de Janeiro. Han arbeidet lenge som journalist og skrev innen de fleste sjangre, men er mest kjent for sin prosa. Blant hans beundrere finnes Susan Sontag, Salman Rushdie, Woody Allen, Philip Roth og Harold Bloom.