Dzogchen-veien (ebok) av Dzogchen Pema  Kalsa
Legg til i ønskeliste

Dzogchen-veien ebok

Gratis
(0)
Før vi forstår at livet i samsara er lidelse, misforstår vi lamaens undervisning av dharma som en oppramsing av uunngåelig elendighet. Vi får inntrykk av at alt vi er interessert i, alle våre ønsker og behov, er uakseptable og at det som det oppmuntres til er alt for vanskelig, hvis ikke umulig. Men når vi forstår at det er våre forstyrrende følelser er lidelsen, kan vi begynne å gjøre noe for å redusere dem. Da kan vi endelig begynne å frigjøre oss selv fra negative påvirkning og finne sann gl…
Ebok Gratis

Andre har også kjøpt

Forfattere Dzogchen Pema Kalsang Rinpoche (forfatter), Aksel Sogstad (oversetter), Berit Seem (oversetter), Christian A Stewart (oversetter)
Sjanger Filosofi og religion, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN
Før vi forstår at livet i samsara er lidelse, misforstår vi lamaens undervisning av dharma som en oppramsing av uunngåelig elendighet. Vi får inntrykk av at alt vi er interessert i, alle våre ønsker og behov, er uakseptable og at det som det oppmuntres til er alt for vanskelig, hvis ikke umulig. Men når vi forstår at det er våre forstyrrende følelser er lidelsen, kan vi begynne å gjøre noe for å redusere dem. Da kan vi endelig begynne å frigjøre oss selv fra negative påvirkning og finne sann glede. Deretter, for å oppnå en meningsfull, indre transformasjon, må vi selvfølgelig gjøre litt anstrengelse. Dzogchen Pema Kalsang Rinpoche er en av de høyeste lamaer i Tibet, og er viden kjent som en lærd akademiker og høyt realisert mester av den store fullendthet. I denne presise oversettelsen presenterer hans undervisning på Den opphøyde vei til allvitenhet av Jigme Lingpa hele veien av forberedelser i dzogchen med et klart og erfaringsbasert språk til nytte for både nybegynnere og erfarne praktiserende.