Elske, glemme, tilgi ; Het lege, hemmelig far
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Molly Evans (forfatter), Evans, Molly / Marshall, Lynne / Drake, Dianne (forfatter), Lynne Marshall (forfatter), Dianne Drake (forfatter)

Elske, glemme, tilgi ; Het lege, hemmelig far ; Veien hjem (Legeromaner #1) ebok

79,- Veil. pris: 99,-Spar: 20,-
(0)
Elske, glemme, tilgi Legen Chase Montgomery får sjokk da han ser igjen Emily Hoover på akutten. Sist hun var der, lå hun blødende og forslått, og det var hans feil. Nå er Emily tilbake igjen som sykepleier. Hun er selvstendig, fokusert og sterk. Men hennes hjerte er fortsatt skjørt og sårt. Chase er fast bestemt på å vise Emily at hun er trygg i hans armer. Men spørsmålet er om hun er klar? Het lege, hemmelig far Leger ... og far! nr. 1 Spesialsykepleieren Julie Sterling kom…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Molly Evans (forfatter), Evans, Molly / Marshall, Lynne / Drake, Dianne (forfatter), Lynne Marshall (forfatter), Dianne Drake (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741469
Elske, glemme, tilgi Legen Chase Montgomery får sjokk da han ser igjen Emily Hoover på akutten. Sist hun var der, lå hun blødende og forslått, og det var hans feil. Nå er Emily tilbake igjen som sykepleier. Hun er selvstendig, fokusert og sterk. Men hennes hjerte er fortsatt skjørt og sårt. Chase er fast bestemt på å vise Emily at hun er trygg i hans armer. Men spørsmålet er om hun er klar? Het lege, hemmelig far Leger ... og far! nr. 1 Spesialsykepleieren Julie Sterling kommer tilbake til hjemstedet som hun forlot med knust hjerte for flere år siden. Hun vil gi sønnen James den tryggheten han så sårt trenger, men det er et lite problem. Den nye sjefen hennes - legen og cowboyen Trevor Montgomery - er faren til James! Trevor har aldri glemt natten med Julie. Å oppdage at han er far, gjør ham både glad og overrasket. Og på toppen av det hele slår det fortsatt gnister mellom ham og Julie. Kan de bli en familie på ordentlig? Veien hjem Da Jenna begynner å arbeide som sykepleier på legesenteret i Fort Dyott, inngår hun og doktor Dermott en taus avtale. Romansen som spiret mellom dem for seks år siden, er historie. Nå skal forholdet deres utelukkende være profesjonelt. Jenna er rastløs av natur og vet at hun snart kommer til å reise videre. Dermott har en fem år gammel sønn som trenger all hans kjærlighet og omtanke. Å gå inn i et forhold ville bare gjøre tilværelsen mer komplisert enn den allerede er. Men mens dagene går, begynner de å undre. Er det mulig at de kan skape en ny fremtid - sammen?