En mann på kjøpet ; Mot nye mål ; Venner i pa
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Robin Gianna (forfatter), Gianna, Robin / Hampton, Susanne / MacKay, Sue (forfatter), Susanne Hampton (forfatter), Sue MacKay (forfatter)

En mann på kjøpet ; Mot nye mål ; Venner i paradis (Legeromaner #2) ebok

99,-
(0)
En mann på kjøpet Mine drømmers jul nr. 2 Bare en eneste natt med spenning og lidenskap. Det er slik Hope tenker seg det. Så kommer livet hennes til å forandre seg for alltid, da hun endelig skal starte på fertilitetsbehandlingen for å bli enslig mor. Men natten med Aaron får konsekvenser som blir vanskelige å se bort fra ... Mot nye mål Phoebe Johnson er en fremstående kirurg på flukt etter et avlyst bryllup. Hun vil så langt vekk fra den utro eksforloveden som mulig, og velge…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Robin Gianna (forfatter), Gianna, Robin / Hampton, Susanne / MacKay, Sue (forfatter), Susanne Hampton (forfatter), Sue MacKay (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741520

Andre har også kjøpt

En mann på kjøpet Mine drømmers jul nr. 2 Bare en eneste natt med spenning og lidenskap. Det er slik Hope tenker seg det. Så kommer livet hennes til å forandre seg for alltid, da hun endelig skal starte på fertilitetsbehandlingen for å bli enslig mor. Men natten med Aaron får konsekvenser som blir vanskelige å se bort fra ... Mot nye mål Phoebe Johnson er en fremstående kirurg på flukt etter et avlyst bryllup. Hun vil så langt vekk fra den utro eksforloveden som mulig, og velger Adelaide i Australia. Der skal hun jobbe sammen med en eldre, velrennomert kollega, og hun ser frem til et rolig liv med fokus på jobben. Det vil si til Heath Rollins dukker opp på klinikken ... Venner i paradis Da doktor Ellie Thompson kommer til Laos, er hun fast bestemt på å la fortiden ligge og se fremover. Men det blir lettere sagt enn gjort, da hun plutselig står ansikt til ansikt med doktor Luca Chirsky, en gang hennes beste venn. Men hvorfor kjennes det så annerledes mellom dem? De er jo bare venner!