En ny verden ; Små spor i sanden (ebok) av Su
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Susan Carlisle (forfatter), Carlisle, Susan / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter)

En ny verden ; Små spor i sanden (Et sted for drømmer #2) ebok

99,-
(0)
En ny verden Et sted for drømmer (2) Fertilitetsspesialisten Lucius West brenner for jobben sin og har ikke mye til liv utenfor klinikken. Men da amerikaneren Amanda Longstreet kommer til Sydney for å ha praksis, rystes han i grunnvollene. Amanda er vakker, smart og sprudlende og utfordrer Lucius på alle plan. Ikke bare i operasjonssalen, men også snart på soverommet ... Små spor i sanden Legene på Wildfire Island (2) Kjærligheten til sykepleieren Anahera Kopu er fortsatt like…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Susan Carlisle (forfatter), Carlisle, Susan / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter), Jan Ingar Vik (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 313 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795905
En ny verden Et sted for drømmer (2) Fertilitetsspesialisten Lucius West brenner for jobben sin og har ikke mye til liv utenfor klinikken. Men da amerikaneren Amanda Longstreet kommer til Sydney for å ha praksis, rystes han i grunnvollene. Amanda er vakker, smart og sprudlende og utfordrer Lucius på alle plan. Ikke bare i operasjonssalen, men også snart på soverommet ... Små spor i sanden Legene på Wildfire Island (2) Kjærligheten til sykepleieren Anahera Kopu er fortsatt like het som sanden på Wildfire Island. Det får legen Luke Wilson bekreftet da han vender tilbake til øya. Men snart får han vite at Ana lenge har båret på en hemmelighet - hun har en liten datter. Kan den lille jenta være den som fører dem sammen igjen, for alltid denne gangen?