En sommer med Proust (ebok) av Laura El Makki
Legg til i ønskeliste
Laura El Makki (forfatter), Antoine Compagnon (forfatter), Raphaël Enthoven (forfatter), Michel Erman (forfatter), Adrien Goetz (forfatter), Nicolas Grimaldi (forfatter), Julia Kristeva (forfatter), Jérome Prieur (forfatter), Jean-Yves Tadié (forfatter)

En sommer med Proust (Sommer essays) ebok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(0)
"På sporet av den tapte tid" er en av litteraturhistoriens største klassikere - et verk hvor Marcel Proust ønsket at leseren skulle kunne «lese seg selv». En sommer med Proust, er også en invitasjon til leseren om å gå i dybden av seg selv, nettopp ved å tilbringe sommeren i møte med Marcel Prousts litterære univers. Forfatterne av denne lille boken - som på hver sin måte viser vei inn i "På sporet av den tapte tid" - er alle anerkjente forfattere som har tilbrakt deler av sine liv til å studer…
Ebok 159,-
Forfattere Laura El Makki (forfatter), Antoine Compagnon (forfatter), Raphaël Enthoven (forfatter), Michel Erman (forfatter), Adrien Goetz (forfatter), Nicolas Grimaldi (forfatter), Julia Kristeva (forfatter), Jérome Prieur (forfatter), Jean-Yves Tadié (forfatter), Agnete Øye (oversetter)
Forlag Solum
Utgitt 3 mai 2016
Lengde 255 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Essays, Litteratur, Biografier, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256019113

Andre har også kjøpt

"På sporet av den tapte tid" er en av litteraturhistoriens største klassikere - et verk hvor Marcel Proust ønsket at leseren skulle kunne «lese seg selv». En sommer med Proust, er også en invitasjon til leseren om å gå i dybden av seg selv, nettopp ved å tilbringe sommeren i møte med Marcel Prousts litterære univers. Forfatterne av denne lille boken - som på hver sin måte viser vei inn i "På sporet av den tapte tid" - er alle anerkjente forfattere som har tilbrakt deler av sine liv til å studere Prousts mesterverk; med stor beundring for verket skriver de om sine personlige møter med de grunnleggende spørsmålene som romanen stiller: Hva er kjærlighet? Er det mulig å fastholde fortiden? Er det i det hele tatt mulig å kjenne et annet menneske? "En sommer med Proust" er oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren "En sommer med Montaigne", som ble både en kritiker- og publikumsfavoritt da den kom ut i Norge sommeren 2015; begge var opprinnelig oppført som radiofølje.tonger på den franske radio.kanalen France Inter.