En trygg havn ; Tid for forsoning (ebok) av L
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Louisa George (forfatter), Susan Carlisle (forfatter)

En trygg havn ; Tid for forsoning (Legeromaner #1) ebok

99,-
(0)
En trygg havn Kjærlighet om bord nr. 1 Hun er det siste mennesket legen Ethan Reid forventer å møte da han drar ut på et nytt humanitært oppdrag. Claire Durand, som han en gang delte en usannsynlig het natt med, skal nå være kollegaen hans på redningsfartøyet! Livet har lært Ethan at det er best å holde alle mennesker på en armlengdes avstand, men alt blir forandret nå da han er så nær Claire igjen. Han er virkelig ute på dypt vann. Tid for forsoning Laura Jos eneste fokus i livet ha…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Louisa George (forfatter), Susan Carlisle (forfatter), Barbro Tveite (oversetter), Ina Kirsten Sundal Widerøe (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 314 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150764208
En trygg havn Kjærlighet om bord nr. 1 Hun er det siste mennesket legen Ethan Reid forventer å møte da han drar ut på et nytt humanitært oppdrag. Claire Durand, som han en gang delte en usannsynlig het natt med, skal nå være kollegaen hans på redningsfartøyet! Livet har lært Ethan at det er best å holde alle mennesker på en armlengdes avstand, men alt blir forandret nå da han er så nær Claire igjen. Han er virkelig ute på dypt vann. Tid for forsoning Laura Jos eneste fokus i livet har lenge vært datteren, men den flotte legen Mark Clayborn vekker uventede følelser hos henne og snur opp ned på alt. Mark har motvillig kommet tilbake til Alabama for å ta seg av sin syke far. Kanskje Laura Jo kan gi ham mot til å bli og ta tak i fortiden &ndash og oppdage kjærligheten han fortjener?