En uventet beskjed ; Ilden som brenner (ebok)
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maya Banks (forfatter), Banks, Maya / Sands, Charlene (forfatter), Charlene Sands (forfatter)

En uventet beskjed ; Ilden som brenner (Passion) ebok

79,-
(0)
En uventet beskjed Fortsettelse følger ... (2/4) Til tross for Kellys forræderi, passer Ryan Beardsley på at hun har nok penger til å klare seg før han ber henne flytte ut av huset hans. Derfor blir han sjokkert da han ser eksforloveden på en shabby restaurant i Houston. Hun arbeider som servitør, og det viser seg at hun er desperat ... og gravid! Uansett om barnet er hans eller brorens, krever Ryan at Kelly reiser tilbake til New York sammen med ham, for barnets skyld. Eller er det fordi…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Maya Banks (forfatter), Banks, Maya / Sands, Charlene (forfatter), Charlene Sands (forfatter), Ann Mari Thorhus (oversetter), Monica Eikenes (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 314 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Passion
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150732641
En uventet beskjed Fortsettelse følger ... (2/4) Til tross for Kellys forræderi, passer Ryan Beardsley på at hun har nok penger til å klare seg før han ber henne flytte ut av huset hans. Derfor blir han sjokkert da han ser eksforloveden på en shabby restaurant i Houston. Hun arbeider som servitør, og det viser seg at hun er desperat ... og gravid! Uansett om barnet er hans eller brorens, krever Ryan at Kelly reiser tilbake til New York sammen med ham, for barnets skyld. Eller er det fordi hun er like uimotståelig som alltid? Ilden som brenner Han er klar til å gå videre, til å gifte seg med en kvinne som vil gi ham arvinger. Men ett års separasjon fra Trish - snart hans ekskone - har ikke fått følelsene til å kjølne, det innser Worthimperiets eier Clayton Worth. Og Trish er like uforutsigbar som alltid. Hennes uvilje mot å få barn var det som fikk dem til å gå hver sine veier. Nå er hun tilbake i Red Ridge, med en fire måneders baby! Trish har kommet tilbake for å avslutte skilsmissen, men Clays uimotståelige sjarm får alle forsettene hennes til å smelte bort. Så snart han rører ved henne, våkner sulten til liv igjen. De trodde at alt var over mellom dem ... men hjertene deres er av en annen oppfatning.