En vakker ukjent ; Elsker vi hverandre? (ebok
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

En vakker ukjent ; Elsker vi hverandre? (Kjærlighet og løgner #6) ebok

99,-
(0)
En vakker ukjent Kjærlighet og løgner (6) Sjeik Rafiq bin Saleed har kommet til byen for å ta hevn over den tidligere bestevennen sin. Men en fantastisk natt med en vakker ukjent truer planene hans. Hun viser seg nemlig å være fiendens lillesøster. Rafiq begynner å tvile, det er noe med Violet McCallum som gjør at han ikke vil risikere å såre henne. Elsker vi hverandre? Endelig har Ash Williams funnet igjen Melody etter at hun plutselig forsvan…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sarah M. Anderson (forfatter), Anderson, Sarah M. / Celmer, Michelle (forfatter), Michelle Celmer (forfatter), Anne Marie Stamnestrø (oversetter), Ann Mari Thorhus (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 317 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150742244
En vakker ukjent Kjærlighet og løgner (6) Sjeik Rafiq bin Saleed har kommet til byen for å ta hevn over den tidligere bestevennen sin. Men en fantastisk natt med en vakker ukjent truer planene hans. Hun viser seg nemlig å være fiendens lillesøster. Rafiq begynner å tvile, det er noe med Violet McCallum som gjør at han ikke vil risikere å såre henne. Elsker vi hverandre? Endelig har Ash Williams funnet igjen Melody etter at hun plutselig forsvant - uten et ord! Som økonomisjef er Ash vant til å håndtere kriser og nødsituasjoner. Men med Melody er det en helt annen sak. Denne gangen må han sørge for at hun blir! Det var et hell at hun overlevde ulykken, men hvorfor husker hun ikke noe? På sykehuset i Texas vet ingen hvem hun er, så da den supersexy fremmede kommer inn i rommet og påstår at han er kjæresten hennes, vet ikke Melody hva hun skal tro!