Endringsnøkkelen (ebok) av Jon Fredrik Alfsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jon Fredrik Alfsen (forfatter), Eivind Garshol (forfatter), Erlend O. Gitsø (forfatter), Harald Støre (forfatter)

Endringsnøkkelen ebok

330,- Veil. pris: 370,-Spar: 40,-
(0)
Dette er en praktisk håndbok i prosessledelse som skal bidra til å øke endringskapasitet og omstillingsdyktighet. Bokens hovedtema er hvordan virksomheter kan planlegge og gjennomføre gode endrings- og utviklingsprosesser og øke sin endringskapasitet. Boken er bygd opp omkring fire temaområder: - Kartlegging og bevisstgjøring av hvilken endringssituasjon virksomheten står overfor. - Kartlegging og analyse av virksomhetens modenhet for endring og utvikling. - Avklaring av endringsambisjone…
Ebok 330,-
Undertittel en praktisk håndbok i endringsarbeid for offentlig sektor
Forfattere Jon Fredrik Alfsen (forfatter), Eivind Garshol (forfatter), Erlend O. Gitsø (forfatter), Harald Støre (forfatter)
Utgitt 7 april 2021
Lengde 283 sider
Sjangrer Økonomi og ledelse, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788244624114

Andre har også kjøpt

Dette er en praktisk håndbok i prosessledelse som skal bidra til å øke endringskapasitet og omstillingsdyktighet. Bokens hovedtema er hvordan virksomheter kan planlegge og gjennomføre gode endrings- og utviklingsprosesser og øke sin endringskapasitet. Boken er bygd opp omkring fire temaområder: - Kartlegging og bevisstgjøring av hvilken endringssituasjon virksomheten står overfor. - Kartlegging og analyse av virksomhetens modenhet for endring og utvikling. - Avklaring av endringsambisjoner, visjon og mål for endring og utvikling av virksomheten. - Utvikling, gjennomføring og oppfølging av tiltak ut fra de mål og ambisjoner som er definert. - Forfatterne deler praktiske eksempler, prosesser og prosessverktøy som tilrettelegger for styrt, strukturert og smart involvering i organisasjoner. Målgruppen for denne boken er ledere på alle nivåer i offentlig sektor, tillitsvalgte, vernetjenesten, HR-ansatte og andre som er involvert i å planlegge og gjennomføre endrings- og utviklingsprosesser.