Ensomme hjerter ; Kjærlighet i overskriftene
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maggie Cox (forfatter), Cox, Maggie / Fielding, Liz (forfatter), Liz Fielding (forfatter)

Ensomme hjerter ; Kjærlighet i overskriftene (Romantikk) ebok

99,-
(0)
Ensomme hjerter Evergreen. Det er det den heter, den staselige herregården milliardæren Seth Broden akkurat har kjøpt. Men det store huset føles tomt, og da Imogen Hayes dukker opp ved Evergreens port med en diktsamling, et gammelt kjærlighetsbrev og et knust hjerte, begynner en tanke å spire i Seth. Kanskje kan to ensomme hjerter bli mindre ensomme sammen? Kjærlighet i overskriftene Hal North, verstingen som nå har blitt millionær, er tilbake i hjembyen. Og han har kun ett mål: å k…
Ebok 99,-
Forfattere Maggie Cox (forfatter), Cox, Maggie / Fielding, Liz (forfatter), Liz Fielding (forfatter), Ask Aas (oversetter), Anette Steingrimsen (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 316 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741933
Ensomme hjerter Evergreen. Det er det den heter, den staselige herregården milliardæren Seth Broden akkurat har kjøpt. Men det store huset føles tomt, og da Imogen Hayes dukker opp ved Evergreens port med en diktsamling, et gammelt kjærlighetsbrev og et knust hjerte, begynner en tanke å spire i Seth. Kanskje kan to ensomme hjerter bli mindre ensomme sammen? Kjærlighet i overskriftene Hal North, verstingen som nå har blitt millionær, er tilbake i hjembyen. Og han har kun ett mål: å kjøpe den staselige herregården Cranbrook Park. En gang for alle skal han vise dem hvor feil de tok av ham! Og etterpå skal han med glede kaste ut den bortskjemte Claire Thackeray, som nå arbeider i lokalavisen, fra herregården. Hal har ikke truffet Claire siden faren hennes tvang ham til å forlate byen, og nå ser han en sjanse til å hevne seg. Men da de to møtes igjen, innser han raskt at det kanskje er lettere sagt enn gjort å viske henne ut av livet sitt.