Er jeg fri nå? (ebok) av Linn Stalsberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Linn Stalsberg (forfatter)

Er jeg fri nå? (Aschehoug ebok) ebok

159,-
(1)
Det norske idealet er å klare omsorgsansvar og husarbeid, samtidig som vi har et lønnet fulltidsarbeid. Vi skryter av at denne hverdagen er likestillingens triumf og et gode for menn, kvinner og barn. Men er den det? Var det virkelig en slik hektisk hverdag feministene på 70-tallet mente ville frigjøre kvinnene? Er det bare som karriereklatrende småbarnsmor dagens feminister mener vi kan leve vårt liv likestilt? Har vi virkelig et arbeidsliv som gjør det mulig å være et omsorgsmenneske? Linn St…
159,-
Undertittel tidsklemme i verdens beste land
Forfattere Linn Stalsberg (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 juni 2013
Lengde 296 sider
Sjangrer Politikk og samfunn, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203294099
Det norske idealet er å klare omsorgsansvar og husarbeid, samtidig som vi har et lønnet fulltidsarbeid. Vi skryter av at denne hverdagen er likestillingens triumf og et gode for menn, kvinner og barn. Men er den det? Var det virkelig en slik hektisk hverdag feministene på 70-tallet mente ville frigjøre kvinnene? Er det bare som karriereklatrende småbarnsmor dagens feminister mener vi kan leve vårt liv likestilt? Har vi virkelig et arbeidsliv som gjør det mulig å være et omsorgsmenneske? Linn Stalsberg ser tilbake på den norske kvinnekampen og hva vi har oppnådd.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En utrolig tankevekkende, og derfor viktig bok, om hvordan og hvorfor vi lever slik som vi gjør. Om strukturene rundt oss sin voldsomme påvirkning på våre «frie» valg. Anbefales på det sterkeste!