Er jeg fri nå? (ebok) av Linn Stalsberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Linn Stalsberg (forfatter)

Er jeg fri nå? (Aschehoug ebok) ebok

159,-
(1)
Linn Stalsberg ser tilbake på den norske kvinnekampen og hva vi har oppnådd. Men hun er kritisk til dagens løsninger som hun mener ikke gir oss noen valg hvis vi skal klare å forsørge familien. Det norske idealet er å klare omsorgsansvar og husarbeid hjemme, mens vi har et lønnet fulltidsarbeid utenfor huset. Vi skryter av at denne hverdagen er likestillingens triumf, feminismens seier og et gode for menn, kvinner og barn. Men når du står der en mørk vintermorgen med en hylende unge som ikke v…
Ebok 159,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel tidsklemme i verdens beste land
Forfattere Linn Stalsberg (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 juni 2013
Lengde 296 sider
Sjanger Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203294099
Linn Stalsberg ser tilbake på den norske kvinnekampen og hva vi har oppnådd. Men hun er kritisk til dagens løsninger som hun mener ikke gir oss noen valg hvis vi skal klare å forsørge familien. Det norske idealet er å klare omsorgsansvar og husarbeid hjemme, mens vi har et lønnet fulltidsarbeid utenfor huset. Vi skryter av at denne hverdagen er likestillingens triumf, feminismens seier og et gode for menn, kvinner og barn. Men når du står der en mørk vintermorgen med en hylende unge som ikke vil i barnehagen, tenker du kanskje: Er jeg virkelig fri nå? Det var i dette skviset Linn Stalsberg lurte på: Var det virkelig en slik hektisk hverdag feministene på 70-tallet mente ville frigjøre meg? Er det bare som karriereklatrende småbarnsmor dagens feminister mener jeg kan leve mitt liv likestilt? Har vi virkelig et arbeidsliv som gjør det mulig å være et omsorgsmenneske?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En utrolig tankevekkende, og derfor viktig bok, om hvordan og hvorfor vi lever slik som vi gjør. Om strukturene rundt oss sin voldsomme påvirkning på våre «frie» valg. Anbefales på det sterkeste!