Et eget paradis ; Våg å leve livet (ebok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kat Cantrell (forfatter), Cantrell, Kat / Child, Maureen (forfatter), Maureen Child (forfatter)

Et eget paradis ; Våg å leve livet (Og så levde de lykkelig ... #2) ebok

79,-
(0)
Et eget paradis Og så levde de lykkelig ... (2/3) Dette kan ikke være sant! Juliet har reist over halve jordkloden for å slippe å møte prins Alain "Finn" Phineas, likevel er det han som kommer mot henne i ballsalen i Dallas. Forbaskede datingside, hvordan har den kunnet matche akkurat de to? Men det spiller ingen rolle hva hjernen mener og tenker, for den forræderske kroppen hennes har allerede andre ideer. Finn tror ikke sine egne øyne. Var det denne matchen Internettsiden hadde gjort bla…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Kat Cantrell (forfatter), Cantrell, Kat / Child, Maureen (forfatter), Maureen Child (forfatter), Ann Mari Thorhus (oversetter), Arild R. Olsen (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150738810
Et eget paradis Og så levde de lykkelig ... (2/3) Dette kan ikke være sant! Juliet har reist over halve jordkloden for å slippe å møte prins Alain "Finn" Phineas, likevel er det han som kommer mot henne i ballsalen i Dallas. Forbaskede datingside, hvordan har den kunnet matche akkurat de to? Men det spiller ingen rolle hva hjernen mener og tenker, for den forræderske kroppen hennes har allerede andre ideer. Finn tror ikke sine egne øyne. Var det denne matchen Internettsiden hadde gjort blant flere tusen søkere? Sinnet over skandalen Juliet forårsaket i kongehuset står i sterk motsetning til den spontane gleden han føler. Finn vil aller helst ta henne i armene, ta henne med til en øde øy og gjøre fantastiske ting med henne. Det han ikke vet, er at et slikt ønske snart kan bli oppfylt ... Våg å leve livet For ekstremsportutøveren Colt finnes det ingen grenser. Jo større risiko, desto større kick. Så halvt på gøy, halvt på alvor å gifte seg i Las Vegas etter å ha kjent bruden Penny i bare en uke, er ingen utfordring. Men da han to år senere får vite at hun ble gravid - og at han er far til tvillinger - tvinges han til å revurdere alt. Nå kommer den store utfordringen! Hvordan skal han kunne ta igjen tapt tid? Hvordan skal han, som stadig er på jakt etter nye kick, kunne slå seg til ro og bli den faren som barna fortjener? Og kommer Penny noensinne til å ville være en del av hans eventyr igjen?