Et glimt av paradiset ; Elskede doktor ; Fris
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Et glimt av paradiset ; Elskede doktor ; Fristet over evne! (Legeromaner #4) ebok

99,-
(0)
Et glimt av paradiset Etter fem år med Leger Uten Grenser er Nathan på god vei til å bli utbrent, og en jobb på de paradisiske Whitsundøyene er en perfekt ny start. Til han oppdager at den nye kollegaen hans er hans ekskjæreste Rachel. En skjebnens ironi, som kanskje kan få de to legene til endelig å ta tak i fortiden og se fremover - sammen? Elskede doktor Han var marinejeger, og det eneste han husker fra da beinet hans ble amputert, var engelen ved hans side. Senere får ha…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Scarlet Wilson (forfatter), Wilson, Scarlet / Ruttan, Amy / Hampton, Susanne (forfatter), Amy Ruttan (forfatter), Susanne Hampton (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741179

Andre har også kjøpt

Et glimt av paradiset Etter fem år med Leger Uten Grenser er Nathan på god vei til å bli utbrent, og en jobb på de paradisiske Whitsundøyene er en perfekt ny start. Til han oppdager at den nye kollegaen hans er hans ekskjæreste Rachel. En skjebnens ironi, som kanskje kan få de to legene til endelig å ta tak i fortiden og se fremover - sammen? Elskede doktor Han var marinejeger, og det eneste han husker fra da beinet hans ble amputert, var engelen ved hans side. Senere får han vite hva kirurgen heter og tilbyr henne en jobb ved militærsykehuset sitt i Okinawa. Orlogskaptein Erica Griffin husker ham svært godt, men fikk aldri vite hva han het og er uvitende om at han nå er kommandør Thorne Wilder, hennes nye sjef! Begge to har gode grunner for å unngå et forhold, men er flammen som brenner mellom dem for het til å slukkes? Fristet over evne! Jordmødrene nr. 4 Jordmorstudenten Flick har helt sluttet å date. Nå er det fullt fokus på studiene. Men da den flotte kirurgen Tristan fanger blikket hennes på sykehusets årlige ball, forstår hun at hun er fortapt - en eneste natt med den hete fyren kan hun vel unne seg? Et par måneder senere blir Tristans liv snudd opp ned da Flick igjen kommer inn i livet hans - med voksende mage!