Farlig utstråling ; Vår første jul (ebok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maya Blake (forfatter), Blake, Maya / Meier, Susan (forfatter), Susan Meier (forfatter)

Farlig utstråling ; Vår første jul (Sju sexy synder #6) ebok

99,-
(0)
Farlig utstråling Sju sexy synder (6) Usivilisert. Maskulin. Livsfarlig. Eva Pennington grøsser av spenning og forventning da helikopteret stiger opp over folkemengden, og hun forsvinner inn i natten sammen med sin hemmelige elsker. Hun har forsøkt å glemme Zaccheo, men nå er han tilbake, farligere enn noen gang. Og det ømme kysset på vei om bord i helikopteret kan vel bare bety én ting? Vår første jul Et av Shannon Raleighs juleønsker er at det skal dukke opp en milliardær som…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Maya Blake (forfatter), Blake, Maya / Meier, Susan (forfatter), Susan Meier (forfatter), Lena M. Bakke (oversetter), Anne Marie Stamnestrø (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 316 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743104
Farlig utstråling Sju sexy synder (6) Usivilisert. Maskulin. Livsfarlig. Eva Pennington grøsser av spenning og forventning da helikopteret stiger opp over folkemengden, og hun forsvinner inn i natten sammen med sin hemmelige elsker. Hun har forsøkt å glemme Zaccheo, men nå er han tilbake, farligere enn noen gang. Og det ømme kysset på vei om bord i helikopteret kan vel bare bety én ting? Vår første jul Et av Shannon Raleighs juleønsker er at det skal dukke opp en milliardær som kan kjøpe familiens varemagasin. Så dukker den flotte Rory Wallace opp ... Shannon kan ikke tro at både Rory og den lille datteren hans misliker julen så sterkt som de påstår. Hun bestemmer seg derfor for å skape en så magisk julestemning som mulig og vise dem hva julen handler om. Men til tross for at Rory er en mann hun aldri kan få, viser det seg snart at det som står høyest på ønskelisten hennes, er å få kysse ham under mistelteinen.