Ferieflørt med følger ; Miraklenes tid ; En d
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Ferieflørt med følger ; Miraklenes tid ; En dyrebar gave (Romantikk) ebok

89,-
(0)
Ferieflørt med følger Styrtrike Xavier er vant til å få viljen sin, og en liten ferieromanse med den elegante engelske kvinnen som er på besøk i Frankrike kan vel ikke skade. At Jane blir gravid, er derimot ikke en del av planen! Xavier tenker at en liten arving tross alt kan være løsningen på problemet hans. Men snart oppdager han at det faktisk finnes kvinner som ikke danser etter hans pipe... Miraklenes tid Cesar Villon de Falcon: Verdens mest fremgangsrike rallyfører og en riktig…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Green, Abby / Winters, Rebecca / McMahon, Barbara (forfatter), Abby Green (forfatter), Rebecca Winters (forfatter), Barbara McMahon (forfatter), Mona Berge (oversetter), Ann Mari Thorhus (oversetter), Heidi Wallevik (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 469 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150736755
Ferieflørt med følger Styrtrike Xavier er vant til å få viljen sin, og en liten ferieromanse med den elegante engelske kvinnen som er på besøk i Frankrike kan vel ikke skade. At Jane blir gravid, er derimot ikke en del av planen! Xavier tenker at en liten arving tross alt kan være løsningen på problemet hans. Men snart oppdager han at det faktisk finnes kvinner som ikke danser etter hans pipe... Miraklenes tid Cesar Villon de Falcon: Verdens mest fremgangsrike rallyfører og en riktig kvinnebedårer. Etter en voldsom krasj på banen kjemper han nå for livet. Sarah Priestley: Den vakre kvinnen som ikke forlater hans side ved sykesengen. Hun har en hemmelighet som hun tror kan hjelpe Cesar i å overleve - en gutt som er prikk lik faren sin .. . En dyrebar gave Annalise blir sjokkert da hun innser at hun er gravid, men fylles også av en himmelstormende glede. Hun vet ikke noe om barn, men med Dominic ved sin side skal det sikkert gå bra. Dessverre reagerer han ikke slik hun hadde håpet. Dominic har en hemmelighet som gjør at barn ikke er med i fremtidsplanene hans. Vil han kunne legge fortiden bak seg og våge å satse på kjærligheten - og en liten familie på tre?