Finansforetaksloven med kommentarer (ebok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jørgen Keiserud (forfatter), Lise Ljungmann Haugen (forfatter), Erling K.Ø. Selvig (forfatter), Erling K Ø Selvig (forfatter)

Finansforetaksloven med kommentarer ebok

1429,-
(0)
Finansforetaksloven fastsetter det rettslige grunnlaget for myndighetenes regulering av banker, forsikringsforetak og andre finansforetak. I denne kommentarutgaven behandles regelverket i finansforetaksloven kapittel 1 til 12 og reglenes betydning for de ulike finansforetak og for den offentlige kontroll og styring av finansnæringene. Dette omfatter de deler av lovverket som gjelder konsesjonssystemet for finansforetakene, etablerings- og eierkontroll, krav som gjelder stiftelse, organiseri…
Ebok 1429,-
Undertittel Bind 1
Forfattere Jørgen Keiserud (forfatter), Lise Ljungmann Haugen (forfatter), Erling K.Ø. Selvig (forfatter), Erling K Ø Selvig (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 2 desember 2020
Sjangrer Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205513006

Andre har også kjøpt

Finansforetaksloven fastsetter det rettslige grunnlaget for myndighetenes regulering av banker, forsikringsforetak og andre finansforetak. I denne kommentarutgaven behandles regelverket i finansforetaksloven kapittel 1 til 12 og reglenes betydning for de ulike finansforetak og for den offentlige kontroll og styring av finansnæringene. Dette omfatter de deler av lovverket som gjelder konsesjonssystemet for finansforetakene, etablerings- og eierkontroll, krav som gjelder stiftelse, organisering og styring av foretakene og kapitalforhold, samt ulike struktur- og foretaksendringer på finansområdet. Loven gir også særlige regler om norske finansforetaks utenlandsvirksomhet og om utenlandskeide finansforetaks virksomhet i Norge.