Flørt med stjernene ; Gjensynet (ebok) av Lou
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Louisa George (forfatter), Caroline Anderson (forfatter)

Flørt med stjernene ; Gjensynet (Legeromaner #3) ebok

99,-
(0)
Flørt med stjernene Klinikken i Hollywood Hills nr. 3 "Lola!" Oppfordringen fra den kjente skuespilleren skar stadig gjennom innspillingsstudioet. Men Lola Bennet er vant til det, å være oppmerksom inngår i jobben hennes som assistent. Hun sikter seg inn på å bli manusforfatter, og dette miljøet er perfekt for inspirasjon. Det er først da Jake, den sexy legen fra kjendisklinikken, dukker opp at hun blir fullstendig starstruck ... Gjensynet Det har gått fire år siden Matt og Amy så hve…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Louisa George (forfatter), Caroline Anderson (forfatter), Hilde Agnete Sandnes (oversetter), Jan Ingar Vik (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 315 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743180
Flørt med stjernene Klinikken i Hollywood Hills nr. 3 "Lola!" Oppfordringen fra den kjente skuespilleren skar stadig gjennom innspillingsstudioet. Men Lola Bennet er vant til det, å være oppmerksom inngår i jobben hennes som assistent. Hun sikter seg inn på å bli manusforfatter, og dette miljøet er perfekt for inspirasjon. Det er først da Jake, den sexy legen fra kjendisklinikken, dukker opp at hun blir fullstendig starstruck ... Gjensynet Det har gått fire år siden Matt og Amy så hverandre, men da de møtes igjen i et bryllup, kommer følelsene tilbake for fullt. I dansen klarer de ikke å slippe hverandre, alt blir hetere, og da de forsvinner til hotellrommet, vet begge hva som vil skje. GRAVID! Amy ser på testen og synker sammen på baderomsgulvet. Redselen griper tak i henne, for tenk om det går galt igjen. Men med vennenes støtte og yrkeskunnskap, kan vel ingenting skje? Og Matt skal få vite det - bare ikke akkurat nå!