Født sensitiv (ebok) av Märtha Louise, Elisab
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Märtha Louise (forfatter), Elisabeth Nordeng (forfatter), Kristin M. Hauge (forfatter)

Født sensitiv ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Ekstra sensitive mennesker lever sterkere - på godt og vondt. Det er lett å bli overveldet og kalt overfølsom i en tid med mye støy, endringer og tidspress. I denne boken forteller prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng for første gang sin helt personlige historie om livet som høysensitiv, og om hvordan det medfødte personlighetstrekket er blitt en styrke. Det handler om den spesielle sansevarheten som barn, skjørheten som ungdom og følsomheten som voksen og mamma. Gjennom møt…
Ebok 159,-
Undertittel våre historier
Forfattere Märtha Louise (forfatter), Elisabeth Nordeng (forfatter), Kristin M. Hauge (forfatter), Kristin M. Hauge (medforfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 30 januar 2017
Lengde 269 sider
Sjangrer Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202526764

Andre har også kjøpt

Ekstra sensitive mennesker lever sterkere - på godt og vondt. Det er lett å bli overveldet og kalt overfølsom i en tid med mye støy, endringer og tidspress. I denne boken forteller prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng for første gang sin helt personlige historie om livet som høysensitiv, og om hvordan det medfødte personlighetstrekket er blitt en styrke. Det handler om den spesielle sansevarheten som barn, skjørheten som ungdom og følsomheten som voksen og mamma. Gjennom møter med andre høysensitive kvinner og menn, forskere og fagfolk gir de et nytt bilde av hvordan «følelsesmennesker» ser verden, og hvordan de lærer seg å finne sin beste plass i den. Boken inneholder også øvelser som kan hjelpe dem som er ekstra følsomme til å få en bedre hverdag.Født sensitiv er skrevet i samarbeid med journalist Kristin M. Hauge.