Folkefiender (ebok) av Trond Skaftnesmo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Trond Skaftnesmo (forfatter)

Folkefiender ebok

200,- Veil. pris: 228,-Spar: 28,-
(0)
I denne boken presenteres tre forskere, som i likhet med Ignaz Semmelweis gjorde banebrytende oppdagelser, og som hver på sin måte opplevde å bli stemplet som "folkefiender": Andrew Wakefield - vaksiner og autisme, Olle Johansson - høyfrekvent stråling, Arpad Pusztai - genmodifiserte organismer. Om disse forskerne har rett i sak, vil det få dramatiske konsekvenser for mange autoriteter. Og det vil for alltid endre vår fremtid. I forordet skriver Tore Midtvedt, Professor emeritus dr. med. fra Ka…
Ebok 200,-
Undertittel om sannhetens pris og vitenskapens sjel: Andrew Wakefield (vaksiner), Olle Johansson (stråling), Arpad Pusztai (GMO)
Forfattere Trond Skaftnesmo (forfatter)
Utgitt 6 juni 2013
Lengde 205 sider
Sjangrer Historie, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788293235057
I denne boken presenteres tre forskere, som i likhet med Ignaz Semmelweis gjorde banebrytende oppdagelser, og som hver på sin måte opplevde å bli stemplet som "folkefiender": Andrew Wakefield - vaksiner og autisme, Olle Johansson - høyfrekvent stråling, Arpad Pusztai - genmodifiserte organismer. Om disse forskerne har rett i sak, vil det få dramatiske konsekvenser for mange autoriteter. Og det vil for alltid endre vår fremtid. I forordet skriver Tore Midtvedt, Professor emeritus dr. med. fra Karolinska Institutet i Stockholm: "Jeg kjenner ikke forfatteren og vet ikke hvorfor han har valgt å stikke hodet inn i dette illsinte vepsebolet. Men han fortjener vår takk. På over 200 sider og med over 200 referanser overbeviser han oss både om nødvendigheten av å stille enkle spørsmål, og om farene ved å gjøre det. "Sannhetens og frihetens farligste fiender iblant oss, er den kompakte majoritet, sier Henrik Ibsen i sitt drama "En Folkefiende". Har disse ordene fortsatt gyldighet? Er "det store vi" fortsatt like unådig mot tidens "folkefiender"?