For kjærlighetens skyld ; Hjertets håp (ebok)
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Karin Baine (forfatter), Baine, Karin / Marcus, Wendy S. (forfatter), Wendy S. Marcus (forfatter)

For kjærlighetens skyld ; Hjertets håp (Legeromaner) ebok

99,-
(0)
For kjærlighetens skyld Mirakler i Paddington (4) Kirurgen Matthew McGrory er fri og singel. Og slik skal det forbli. Han har tatt på seg nok ansvar for en hel mannsalder. Da en engstelig mor kommer til sykehuset med den brannskadde sønnen, skjer det imidlertid noe med ham. Ikke bare tenker han konstant på den sjarmerende Quinn Grady, han begynner også å lengte etter noe som tidligere var helt utenkelig - en egen familie. Hjertets håp Roxie har mer enn nok med å få da…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Karin Baine (forfatter), Baine, Karin / Marcus, Wendy S. (forfatter), Wendy S. Marcus (forfatter), Astrid Bardal (oversetter), Helene Henriksen (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 316 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150744309
For kjærlighetens skyld Mirakler i Paddington (4) Kirurgen Matthew McGrory er fri og singel. Og slik skal det forbli. Han har tatt på seg nok ansvar for en hel mannsalder. Da en engstelig mor kommer til sykehuset med den brannskadde sønnen, skjer det imidlertid noe med ham. Ikke bare tenker han konstant på den sjarmerende Quinn Grady, han begynner også å lengte etter noe som tidligere var helt utenkelig - en egen familie. Hjertets håp Roxie har mer enn nok med å få dagene til å gå opp. Hun vil ikke at noen skal vite hvordan det egentlig står til. Inntil hun treffer Fig. De trekkes mot hverandre, og endelig begynner Roxie å kjenne at det finnes håp. Men hun våger likevel ikke å slippe ham helt innpå seg. For hva vil skje når han får vite sannheten om hennes hemmelige liv?