For vennskaps skyld ; Lidenskapens toner (ebo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

For vennskaps skyld ; Lidenskapens toner (I kampens hete #3) ebok

99,-
(0)
For vennskaps skyld Barndomsvennen hans Sofia - i all verden! Eric tror knapt sine egne øyne da hun kommer inn på kontoret hans og ber om jobb. Fordi hun befinner seg i nød, ansetter han henne straks. Dypt inni seg vet han imidlertid at dette dreier seg om noe mer. Det kan vel ikke skade om de blir bedre kjent med hverandre under en jobbreise til St. Louis? Idet Sofia tar steget inn i flyet hans, har Eric utarbeidet en plan ... Lidenskapens toner I kampens hete (3) Da den ver…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 30 dager
Forfattere Sarah M. Anderson (forfatter), Anderson, Sarah M. / Mann, Catherine (forfatter), Catherine Mann (forfatter), Kirsti J. Myro (oversetter), Ann Mari Thorhus (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 312 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150744910
For vennskaps skyld Barndomsvennen hans Sofia - i all verden! Eric tror knapt sine egne øyne da hun kommer inn på kontoret hans og ber om jobb. Fordi hun befinner seg i nød, ansetter han henne straks. Dypt inni seg vet han imidlertid at dette dreier seg om noe mer. Det kan vel ikke skade om de blir bedre kjent med hverandre under en jobbreise til St. Louis? Idet Sofia tar steget inn i flyet hans, har Eric utarbeidet en plan ... Lidenskapens toner I kampens hete (3) Da den verdensberømte artisten Malcolm Douglas feier inn i den lille byen, er det atten år siden Celia har sett ham. Det var den dagen han knuste hjertet hennes. Hele situasjonen blir snudd opp ned da han påstår at han har kommet for å beskytte henne mot en forfølger. Malcolm, som også er agent for Interpol, vet at den eneste måten han kan få Celia i sikkerhet på er ved å ta henne med på Europaturneen sin. Men tiltrekningen han fremdeles føler for ungdomskjæresten, truer med å sverte ryktet hans. Celia klarer ikke å unngå å bli som forhekset av musikken hans. Spørsmålet er om hun noensinne kan tilgi ham for fortiden?