Forbuden frukt ; En suksesshistorie (ebok) av Sarah M. Anderson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Forbuden frukt ; En suksesshistorie (Passion #3) ebok

99,-
Forbuden frukt Dynastiets skjulte drømmer (3) Josh Calhoun forlot storbyens stress for å drive familiegården. Da han kommer tilbake til Chicago for å megle i en arvetvist, blir han konfrontert med fortiden, fremfor alt med Lucinda Wilde. Som kjæresten til bestevennen hans har hun alltid vært forbuden frukt. Men nå er vennen borte, og de kan ikke lenger nekte for at de er tiltrukket av hverandre. Skal Josh våge å risikere alt og fortelle hva han føler? En suksesshistorie I samme ø…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sarah M. Anderson (forfatter), Anderson, Sarah M. / Garbera, Katherine (forfatter), Katherine Garbera (forfatter), Stine Langtangen (oversetter), Ann Mari Thorhus (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 318 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur, Erotikk
Serie Passion
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743449
Forbuden frukt Dynastiets skjulte drømmer (3) Josh Calhoun forlot storbyens stress for å drive familiegården. Da han kommer tilbake til Chicago for å megle i en arvetvist, blir han konfrontert med fortiden, fremfor alt med Lucinda Wilde. Som kjæresten til bestevennen hans har hun alltid vært forbuden frukt. Men nå er vennen borte, og de kan ikke lenger nekte for at de er tiltrukket av hverandre. Skal Josh våge å risikere alt og fortelle hva han føler? En suksesshistorie I samme øyeblikk hun kommer inn i livet hans, vet han at hun er kvinnen han har lett etter. Hun har alt han noen gang har ønsket seg hos en kvinne. Kort sagt passer sjefredaktøren Ainsley Patterson perfekt for forretningsmannen Steven Devonshire. Synes han. Forretningene fører dem sammen, og lengselen etter suksess er noe de virkelig har til felles. Så Steven lurer på om han skal friste henne med et tilbud hun ikke kan takke nei til. Men Ainsley er ikke så lett å overtale. Under det fristende ytre skjuler det seg en sterk hevnlyst. Rettet mot mannen som en gang krenket henne. Hvis han vil ha henne, må han gi henne det han aldri har gitt noen kvinne - sitt hjerte.