Forbudt lengsel ; Den du er (ebok) av Maggie
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maggie Cox (forfatter), Cox, Maggie / Braun, Jackie (forfatter), Jackie Braun (forfatter)

Forbudt lengsel ; Den du er (Sju sexy synder #4) ebok

99,-
(0)
Forbudt lengsel Sju sexy synder (4) Antikvitetseksperten Rose Heathcote vet nøyaktig hva slags type Gene Bonnaire er. Hun er derfor helt uforberedt da han kommer inn i antikvitetsforretningen hennes, og hun setter ham straks på plass. Lokalet er hennes, og det skal det fortsette å være! Snart blir det imidlertid tydelig at det ikke bare er butikken hennes han er ute etter. Den du er Det virker som om Nate Matthews har alt. Han er velstående, bor på en utrolig vakker øy og virker …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Maggie Cox (forfatter), Cox, Maggie / Braun, Jackie (forfatter), Jackie Braun (forfatter), Lena M. Bakke (oversetter), Anette Steingrimsen (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 317 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743043
Forbudt lengsel Sju sexy synder (4) Antikvitetseksperten Rose Heathcote vet nøyaktig hva slags type Gene Bonnaire er. Hun er derfor helt uforberedt da han kommer inn i antikvitetsforretningen hennes, og hun setter ham straks på plass. Lokalet er hennes, og det skal det fortsette å være! Snart blir det imidlertid tydelig at det ikke bare er butikken hennes han er ute etter. Den du er Det virker som om Nate Matthews har alt. Han er velstående, bor på en utrolig vakker øy og virker farlig tiltrekkende på det motsatte kjønn. Men under det ytre kjenner han seg rastløs og føler at noe manger i livet hans ... Da hans gamle venn Holly plutselig kommer tilbake til øya, forandres alt. Borte er de barnslige fregnene og det store gliset hennes. Hollyn Saldani er nå en kronprinsesse som snart skal krones. Mye har forandret seg, men en ting er i hvert fall som før: Hun er fremdeles Holly for ham. Og at hun ikke helt er klar for det som venter henne, skjønner hun når hun tenker på hvor herlig livet som "bare Holly" kan være.