Forelsket igjen ; Hollys soldat (ebok) av Jay
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jayci Lee (forfatter), Jayci / Canan Lee (forfatter), Lauren Canan (forfatter)

Forelsket igjen ; Hollys soldat (Hansols arvinger #2) ebok

99,-
(0)
Forelsket igjen Miniserie: Hansols arvinger (2) Designeren Adelaide Song vil bevise at hun er mer enn bare en bortskjemt arving, en gang for alle. Alt hun trenger er litt mot - og hjelp fra sexy Michael Reynolds, ungdomskjærligheten og nåværende PR-agent for Hansol, moteimperiet som familien eier. Et kort møte er imidlertid alt som skal til før forelskelsen på nytt vekkes til live, og denne gangen er følelsene unektelig gjensidige. Tiltrekningen er fantastisk, og samtidig en katastrofe for kar…
Ebok 99,-
Forfattere Jayci Lee (forfatter), Jayci / Canan Lee (forfatter), Lauren Canan (forfatter), Lena M. Bakke (oversetter), Vivian Johansen (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Lengde 317 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796353

Andre har også kjøpt

Forelsket igjen Miniserie: Hansols arvinger (2) Designeren Adelaide Song vil bevise at hun er mer enn bare en bortskjemt arving, en gang for alle. Alt hun trenger er litt mot - og hjelp fra sexy Michael Reynolds, ungdomskjærligheten og nåværende PR-agent for Hansol, moteimperiet som familien eier. Et kort møte er imidlertid alt som skal til før forelskelsen på nytt vekkes til live, og denne gangen er følelsene unektelig gjensidige. Tiltrekningen er fantastisk, og samtidig en katastrofe for karrieren ... Hollys soldat Motvillig returnerer soldaten Chance Masters til familiens ranch i Texas for å hvile. Der er det ikke noe som lokker ham - bortsett fra ungdomskjæresten Holly Anderson. Lidenskapen blusser opp mellom dem, og da det er på tide å reise tilbake til flåten, må Chance velge: karrieren eller kvinnen i hans liv?