Foreningen for magiske enhjørninger (ebok) av
Legg til i ønskeliste
Selwyn E. Phipps (forfatter)

Foreningen for magiske enhjørninger ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
Endelig er det bevist at enhjørninger og deres magi virkelig finnes! Denne offisielle håndboken dokumenterer flere tiår med forskning og oppdagelser og gir deg den ultimate guiden til disse fantastiske skapningene. Boken du holder i hendene dine er en skattekiste med enhjørninglære - fakta, fiksjon, hvor, hvorfor og hva som er å elske med disse mystiske og flyktige dyrene. Lær om deres unike krefter, hvor de har blitt observert i verden, hva de spiser og hvordan du kan øke dine sjanser til å få…
Ebok 175,-
Undertittel offisiell håndbok
Forfattere Selwyn E. Phipps (forfatter), Harry Goldhawk (illustratør), Zanna Goldhawk (illustratør), Helen Dardik (illustratør), Merete Franz (oversetter)
Utgitt 4 oktober 2020
Lengde 116 sider
Sjangrer 9-12 år, Fantasy, Barnebøker, Fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256022175

Andre har også kjøpt

Endelig er det bevist at enhjørninger og deres magi virkelig finnes! Denne offisielle håndboken dokumenterer flere tiår med forskning og oppdagelser og gir deg den ultimate guiden til disse fantastiske skapningene. Boken du holder i hendene dine er en skattekiste med enhjørninglære - fakta, fiksjon, hvor, hvorfor og hva som er å elske med disse mystiske og flyktige dyrene. Lær om deres unike krefter, hvor de har blitt observert i verden, hva de spiser og hvordan du kan øke dine sjanser til å få øye på en.