Fri (ebok) av Juno Dawson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Juno Dawson (forfatter)

Fri ebok

169,-
(2)
Et knivskarpt adrenalinkick av en roman fra den prisvinnende forfatteren Juno Dawson. Perfekt for fans av Orange is the New Black! Den bortskjemte hotellarvingen Lexi Volkov havner på rehab etter en overdose. Ikke bare blir hun fratatt mobilen: Rehabklinikken ligger på en avsidesliggende øy med en ukentlig fergeavgang som eneste kontakt med fastlandet. Etter en lang og tøff avrusning møter hun resten av pasientene - eller innsatte, som hun tenker på dem som. Den anorektiske transmodellen Kenda…
Ebok 169,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Juno Dawson (forfatter), Hege Mehren (oversetter), Emma Bakkevik (oversetter)
Utgitt 11 mars 2019
Lengde 307 sider
Sjanger Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241915154
Et knivskarpt adrenalinkick av en roman fra den prisvinnende forfatteren Juno Dawson. Perfekt for fans av Orange is the New Black! Den bortskjemte hotellarvingen Lexi Volkov havner på rehab etter en overdose. Ikke bare blir hun fratatt mobilen: Rehabklinikken ligger på en avsidesliggende øy med en ukentlig fergeavgang som eneste kontakt med fastlandet. Etter en lang og tøff avrusning møter hun resten av pasientene - eller innsatte, som hun tenker på dem som. Den anorektiske transmodellen Kendall, tvangsnevrotikeren Guy, pillemisbrukeren Saif, overspiseren Ruby og den fallerte TV-stjernen Brady. Lexi føler seg overlegen dem alle, men da ankomsten til en ny jente truer de eksisterende konstellasjonene, må også Lexi finne noen å stole på. En historie om avhengighet - fengende som en realityserie, full av intriger, men også humor og håp.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fri - kul ungdomsbok

Denne boken har kanskje gått under radaren da den ble lansert, men jeg skjønner ikke hvorfor. Den er megakul! Den er morsom, underholdende og ganske brutal.