Vg1 frisør, blomster, interiør og eksponering
Legg til i ønskeliste
Jorunn Dahlback (forfatter), Torill Hammeren Møllerhagen (forfatter), Grete Haaland (forfatter), Anne-Catrine Wolden (forfatter)

Vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign ebok

437,- Veil. pris: 499,-Spar: 62,-
(0)
Vg1 Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign er begynnelsen på utdanningen til seks yrker, frisør, maskør- og parykkmaker, blomsterdekoratør, interiørkonsulent, utstillings- og profileringsdesigner. Boka omhandler de to programfagene Produktutvikling og produksjon og Kommunikasjon, kunde og arbeidsliv. Illustrasjoner og eksempler er hentet fra yrker elevene kan utdanne seg til, og oppgavene er i stor grad formulert slik at elevene kan velge å rette læringsarbeidet mot det yrket de utdan…
Ebok 437,-
Forfattere Jorunn Dahlback (forfatter), Torill Hammeren Møllerhagen (forfatter), Grete Haaland (forfatter), Anne-Catrine Wolden (forfatter)
Utgitt 2 november 2021
Lengde 336 sider
Sjangrer
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256026234

Andre har også kjøpt

Vg1 Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign er begynnelsen på utdanningen til seks yrker, frisør, maskør- og parykkmaker, blomsterdekoratør, interiørkonsulent, utstillings- og profileringsdesigner. Boka omhandler de to programfagene Produktutvikling og produksjon og Kommunikasjon, kunde og arbeidsliv. Illustrasjoner og eksempler er hentet fra yrker elevene kan utdanne seg til, og oppgavene er i stor grad formulert slik at elevene kan velge å rette læringsarbeidet mot det yrket de utdanner seg til eller er interessert i. Boka har egne kapitler om design og visualisering i yrkesfagene. For å gi elevene innblikk i yrkene og et godt grunnlag for valg av. Vg2, har boka et eget kapittel hvor yrkene presenteres.