Frøyas vrede (ebok) av L. T. Lindberg, L.T Li
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
L. T. Lindberg (forfatter), L.T Lindberg (forfatter)

Frøyas vrede (Runenes hemmelighet #1) ebok

89,-
(1)
Her er det action, kjærlighet, og humor. Vi får dype konflikter med interessante vendinger, og nye intriger mellom forskjellige blodslinjer. Men midt i det fantastiske og fabelaktige, finner vi det realistiske, det historiske og det genuine. Vennskapet med Halvar, Hedda og Magne setter seg fast i benmargen, og alt er lagt til rette slik at vi sitter limt til sidene. Her har forfatter tatt i bruk Oslo vikingskipsenter, Midgard vikingsenter og Fredrikstad Bibliotek. Bøker av Kim Hjardar, samt no…
Ebok 89,-
Forfattere L. T. Lindberg (forfatter), L.T Lindberg (forfatter)
Utgitt 20 november 2020
Lengde 246 sider
Sjangrer Fantasy, 12-15 år, Barnebøker, Ungdomsbøker, Fakta
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269222432

Andre har også kjøpt

Her er det action, kjærlighet, og humor. Vi får dype konflikter med interessante vendinger, og nye intriger mellom forskjellige blodslinjer. Men midt i det fantastiske og fabelaktige, finner vi det realistiske, det historiske og det genuine. Vennskapet med Halvar, Hedda og Magne setter seg fast i benmargen, og alt er lagt til rette slik at vi sitter limt til sidene. Her har forfatter tatt i bruk Oslo vikingskipsenter, Midgard vikingsenter og Fredrikstad Bibliotek. Bøker av Kim Hjardar, samt noen direkte spørsmål direkte til ham for å forsikre kvalitet er også med. Her har forfatter gått i dybden til de grader det er mulig. Islandske lærere og poeter har satt sitt preg på det språklige og kommet med oversettelser og gode forslag, samt geologer og historiske dokumenter. Bakside: Da faren til Magne plutselig dør, og sorgen tar knekken på moren, er det stillheten som gnager verst. Et nedarvet familieklenodium og en lapp fra pappa setter eldgamle planer i sving. For at Magne skal unnslippe en verden på randen av krig, blir han fraktet tusen år tilbake i tid for å unnslippe den bitre gudinnen Frøya og hennes planer for herredømme. På en høvdinggård i vikingtiden finner han trøst og styrke i to usannsynlige venner. Høvdingdatteren som fortsatt er ugift og som ingen forstår seg på, og gutten som ikke får dra på tokt og som har alt å bevise... Da Odin selv kommer på besøk med dystre nyheter, er tiden inne for dem til å dra videre: gudesønnen, heksa og den utstøtte. Men nå har Magne fra Fredrikstad et problem: hva skjer om man dør tusen år før man blir født?

5 ut av 6

"«Frøyas vrede» kan bli ein favoritt blant ungdom dette året. Forfattar har hvertfall lagt alt til rette for at dette skal skje. Eg håpar at mange vaksne tipsar ungdommen om denne boka og serien, og gjerne les den sjølv óg. Dette er ei bok eg varmt kan anbefala vidare."