Godteposen 2 (ebok) av Martin Nygaard
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Martin Nygaard (forfatter)

Godteposen 2 (Godteposen) ebok

69,-
(3)
Jeg er en heldig mor som har en heldig datter som fikk "Godteposen 2" til 5 års dagen sin i fjor. Det er noe av det fineste jeg har vært borte i av barnebøker. Vi var på hytta i sommer og da leste jeg høyt fra boka både for voksne og barn. Den har en humor som har gått helt hjem hos oss. Glemmer aldri da vi tok den med på hytta i fjor sommerferie og Frida fikk velge eventyr. Det ble "Gondolen som feis" og vi lo så vi nesten datt ut av køyesenga. Frida fikk latterkrampe faktisk! Boka er fremdele…
Ebok 69,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel drømmedrops - 24 høytlesningshistorier
Forfattere Martin Nygaard (forfatter), Victoria Dahr (illustratør)
Forlag Hurra forl.
Utgitt 28 august 2012
Lengde 80 sider
Sjanger 6-9 år, Barnebøker
Serie Godteposen
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788292941249
Jeg er en heldig mor som har en heldig datter som fikk "Godteposen 2" til 5 års dagen sin i fjor. Det er noe av det fineste jeg har vært borte i av barnebøker. Vi var på hytta i sommer og da leste jeg høyt fra boka både for voksne og barn. Den har en humor som har gått helt hjem hos oss. Glemmer aldri da vi tok den med på hytta i fjor sommerferie og Frida fikk velge eventyr. Det ble "Gondolen som feis" og vi lo så vi nesten datt ut av køyesenga. Frida fikk latterkrampe faktisk! Boka er fremdeles med oss på hytta hver gang vi reiser dit, men vi er også nødt til å ta den med oss hjem en gang i blant. Tusen takk for at du formidler din humor videre til barn og voksne! Fortsett med det!. Brev fra Anne-Katherine Danielsen. Martin Nygaard, 1960 har siden 1995 utgitt seks bind av Godteposen med totalt 138 kritikerroste noveller / moderne eventyr for barn i alderen 4-12 år. I 2009 ble en av hans fortellinger brukt i nasjonal prøve i lesing for alle norske barn på 6. trinn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Herlig lesning for store og små!

Dette er helt PERFEKT for høytlesning på sengekanten. Historiene er inndelt etter hvor lang tid det tar å lese dem, og selve fortellingene er så gode og varme at det er en fryd. Perfekt for å roe barna ned før leggetid!