Godteposen 4 (ebok) av Martin Nygaard
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Martin Nygaard (forfatter)

Godteposen 4 ebok

69,-
(2)
Historiene i Godteposen er skrevet for høytlesning (og det er ikke så rent lite genialt at omtrentlig opplesningstid står i innholdsfortegnelsen, så man kan tilpasse lesevalg etter hvor lenge det er igjen til Dagsrevyen ...), og passer utmerket godt til det. De fleste historiene gjør seg godt for både gutter og jenter. Leser man for flere søsken sammen oppstår det gjerne samtaler om både karakterene og innholdet i historiene, så da sprekker gjerne tidsskjemaet, uten at det kan ses som noen ulem…
Ebok 69,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Undertittel puffet ris - 24 historier
Forfattere Martin Nygaard (forfatter), Victoria Dahr (illustratør)
Forlag Hurra forl.
Utgitt 28 august 2012
Lengde 93 sider
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788292941263

Andre har også kjøpt

Historiene i Godteposen er skrevet for høytlesning (og det er ikke så rent lite genialt at omtrentlig opplesningstid står i innholdsfortegnelsen, så man kan tilpasse lesevalg etter hvor lenge det er igjen til Dagsrevyen ...), og passer utmerket godt til det. De fleste historiene gjør seg godt for både gutter og jenter. Leser man for flere søsken sammen oppstår det gjerne samtaler om både karakterene og innholdet i historiene, så da sprekker gjerne tidsskjemaet, uten at det kan ses som noen ulempe. Det er stort spenn i hva historiene dreier seg om, så hver lesestund er like spennende og uforutsigbar. Boka egner seg også veldig godt som gavebok til både små og store barn!. Lone Ildgruben Bodot - Rating: 6. Martin Nygaard, 1960 har siden 1995 utgitt seks bind av Godteposen med totalt 138 kritikerroste noveller / moderne eventyr for barn i alderen 4-12 år. I 2009 ble en av hans fortellinger brukt i nasjonal prøve i lesing for alle norske barn på 6. trinn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Godteposen 4 Puffet Ris

Gled deg til 24 fantastiske, morsomme, varme og ettertenksomme fortellinger for barn mellom 4 og 12 år. "Lilleull på tyrfekting" ble vår favoritt.