Heldig til slutt ; En glohet klient ; En prin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kathie DeNosky (forfatter), DeNosky, Kathie / Booth, Karen / Cantrell, Kat (forfatter), Karen Booth (forfatter), Kat Cantrell (forfatter)

Heldig til slutt ; En glohet klient ; En prinsesse ved alteret (Passion #4) ebok

99,-
(0)
Heldig til slutt Jessica Farrell er lei av å bli dumpet av Nate Rafferty. Og nå er det absolutt siste gang! Men hun oppdager at hun er gravid, og Nate bør få vite det. Reaksjonen hans overrasker henne - han frir! Jessica takker nei, men går med på å bo hos ham en måned for å planlegge detaljer omkring barnet. Men dette setter både hjertet og begjæret på prøve. En glohet klient Etter enda en glohet natt sammen forsvinner hun ut av forretningsmannen Adam Langfords liv. Han har aldri k…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Kathie DeNosky (forfatter), DeNosky, Kathie / Booth, Karen / Cantrell, Kat (forfatter), Karen Booth (forfatter), Kat Cantrell (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741193
Heldig til slutt Jessica Farrell er lei av å bli dumpet av Nate Rafferty. Og nå er det absolutt siste gang! Men hun oppdager at hun er gravid, og Nate bør få vite det. Reaksjonen hans overrasker henne - han frir! Jessica takker nei, men går med på å bo hos ham en måned for å planlegge detaljer omkring barnet. Men dette setter både hjertet og begjæret på prøve. En glohet klient Etter enda en glohet natt sammen forsvinner hun ut av forretningsmannen Adam Langfords liv. Han har aldri kunnet glemme henne, og nå vet han hvem hun er, nemlig hans nye pr-ansvarlige. Melanie Costello håper at klienten hennes ikke kjenner henne igjen. Men det gjør han! Er hun villig til å ofre sitt gode rykte for et forhold til ham? En prinsesse ved alteret er utgitt som nr. 4 i serien Tilbake på tronen Det er på tide at den opprørske Bella gifter seg nå som familien Montoro skal overta tronen. Faren hennes har sett seg ut en passende kandidat, men Bella har øynene på hans sexy tvillingbror. James Rowling er familiens sorte får og en skikkelig playboy. Kan det stå i veien for en fremtid med prinsessen?