Hemmelig slave (ebok) av Anna Ruston, Jacquie
Legg til i ønskeliste
Anna Ruston (forfatter), Jacquie Buttriss (forfatter)

Hemmelig slave ebok

149,-
(0)
Anna vokser opp i en dysfunksjonell familie, og kjenner seg ganske alene i verden da hun som 15-åring blir venner med en hyggelig drosjesjåfør. Hun nyter oppmerksomheten, og går med på å bli med ham hjem og treffe familien hans. Det skal gå mer enn et tiår før hun klarer å flykte derfra. Anna holdes fanget av en sadistisk pedofil, og utsettes for tortur og ubeskrivelige seksuelle overgrep. Den konstante volden og fornedringen fører til flere spontanaborter. Hun føder fire barn, som alle b…
Ebok 149,- Lydbok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en sann historie
Forfattere Anna Ruston (forfatter), Jacquie Buttriss (forfatter), Monika Nordland Yndestad (oversetter), Renate Katralen Jensen (oppleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 20 desember 2021
Lengde 300 sider
Sjangrer Biografier, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180194716
Anna vokser opp i en dysfunksjonell familie, og kjenner seg ganske alene i verden da hun som 15-åring blir venner med en hyggelig drosjesjåfør. Hun nyter oppmerksomheten, og går med på å bli med ham hjem og treffe familien hans. Det skal gå mer enn et tiår før hun klarer å flykte derfra. Anna holdes fanget av en sadistisk pedofil, og utsettes for tortur og ubeskrivelige seksuelle overgrep. Den konstante volden og fornedringen fører til flere spontanaborter. Hun føder fire barn, som alle blir tatt fra henne rett etter fødselen. Redningen kommer først etter tretten år, og selv om psyken er nedbrutt og kroppen stygt mishandlet, klarer Anna til slutt å komme ut av traumet.