Hjelp - vi blir tjukkere! - hvorfor - og hva kan du gjøre med det? (ebok) av Gary Taubes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gary Taubes (forfatter)

Hjelp - vi blir tjukkere! ebok

199,-
Hjelp! Vi må legge om kostholdet, og det haster ... I denne boken gir den prisbelønte forfatteren og New York Times-journalisten Gary Taubes deg oppsiktsvekkende beviser for at det er det karbohydratrike kostholdet vårt som har ført til fedmeepidemien vi opplever. Boken er samtidig en uvurderlig guide for alle som vil vite mer kroppen sin og unngå overvekt. "Tren mer, spis mindre" har vært budskapet som myndighetene har prakket på oss i flere tiår. Dette rådet har virket svært dårlig. Overvekt …
Ebok 199,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel hvorfor - og hva kan du gjøre med det?
Forfattere Gary Taubes (forfatter), Tone Bøstrand (oversetter)
Forlag Lille måne
Utgitt 22 januar 2014
Lengde 235 sider
Sjanger Mat og drikke, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788292605646
Hjelp! Vi må legge om kostholdet, og det haster ... I denne boken gir den prisbelønte forfatteren og New York Times-journalisten Gary Taubes deg oppsiktsvekkende beviser for at det er det karbohydratrike kostholdet vårt som har ført til fedmeepidemien vi opplever. Boken er samtidig en uvurderlig guide for alle som vil vite mer kroppen sin og unngå overvekt. "Tren mer, spis mindre" har vært budskapet som myndighetene har prakket på oss i flere tiår. Dette rådet har virket svært dårlig. Overvekt handler ikke bare om "kalorier inn, kalorier ut". Du blir ikke mindre fet fordi du spiser færre kalorier, du blir mindre fet fordi du kutter ut den maten som gjør deg fet - i hovedsak sukker og stivelse og karbohydrater som gir deg høyt blodsukker. Det finnes mange gode grunner til fysisk trening. Men det virker dårlig for å gå ned i vekt hvis du ikke endrer kostholdet slik at kroppen "lærer" seg å forbrenne fett. Frykten for fett, og særlig mettet fett, er basert på hvor vitenskapen sto på 1960- og-70-tallet, og den holder ikke mål i lys av nyere forskning. Det er ikke fettet i kosten som gjør oss fete og hjertesyke, slik vi har hørt i nærmere 50 år. Den maten som gjør oss fete, gir oss samtidig et sug etter mer av den samme usunne maten. (Sukker og stivelse!) Helt til legene våre og helsemyndigheter forstår hvorfor vi blir fete, vil det å gå ned i vekt og å holde seg frisk, være mye vanskeligere enn det trenger å være. Inntil da er Gary Taubes' bok livsviktig! Hjelp - vi blir tjukkere! forteller deg hvordan genene våre påvirker fedme og hva det er som gjør oss fete. Denne boken gir deg den nyeste forskningen slik at du bedre forstår hva som gjør deg slank og hva som gjør deg lubben. Drivende godt skrevet, gir denne boken konkrete løsninger på problemet som har skapt hodebry for så alt for mange.