Hjemkomst (ebok) av Phil Klay,  Klay. Phil, P
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Phil Klay (forfatter), Klay. Phil (forfatter), Phil Klay. (forfatter), Klay. Phil (forfatter)

Hjemkomst ebok

99,-
(1)
Hjemkomst tar leseren med til fronten i Afghanistan og Irak. Til historier om brutalitet og frykt, håp og hjelpesløshet, de små og store valg i kampen for å overleve i felten og etterpå. Soldatene vi møter, kjemper på ulike måter; på oppdrag som soldater i krig, men også blant sine egne tilbake i hverdagen. De sterke fortellingene og det kontante språket får både frem monotonien i krigssonen, det usagte kameratskapet, volden og angeren, isolasjonen og fortvilelsen som følger soldaten hele veien…
99,-
Forfattere Phil Klay (forfatter), Klay. Phil (forfatter), Phil Klay. (forfatter), Klay. Phil (forfatter), Halvor Kristiansen (oversetter)
Utgitt 30 april 2014
Sjangrer Noveller, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788275477352
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 149,- / måned

Les mer

Hjemkomst tar leseren med til fronten i Afghanistan og Irak. Til historier om brutalitet og frykt, håp og hjelpesløshet, de små og store valg i kampen for å overleve i felten og etterpå. Soldatene vi møter, kjemper på ulike måter; på oppdrag som soldater i krig, men også blant sine egne tilbake i hverdagen. De sterke fortellingene og det kontante språket får både frem monotonien i krigssonen, det usagte kameratskapet, volden og angeren, isolasjonen og fortvilelsen som følger soldaten hele veien hjem. Krigen han har forlatt, forlater ikke ham.