Hvem er du? (ebok) av Rolf Marvin Bøe Lindgre
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Hvem er du? ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Hva er typisk deg? Og hvem fungerer du best med? Er du åpen, planmessig, ekstravert, medmenneskelig eller nevrotisk? Forskning har vist at vi alle kan oppsummeres med vekt på en av disse fem faktorene. På en lettlest og underholdende måte får du vite mer om din egen personlighet og ikke minst hvordan den går overens med andre. Her lærer du hvem du er i forhold til de rundt deg og får vite hvordan kunnskap om personlighet kan gjøre deg til en bedre sjef, kollega, venn eller samboer. Boken er s…
Ebok 262,-

Andre har også kjøpt

Undertittel hvordan forstår deg selv - og alle andre
Forfattere Rolf Marvin Bøe Lindgren (forfatter), Petter Wilhelm Blichfeldt Schjerven (forfatter), Kåre Martens (illustratør)
Utgitt 11 september 2020
Lengde 234 sider
Sjangrer Helse, sex og samliv, Psykologi og pedagogikk, Helse, livsstil og fritid, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241953453
Hva er typisk deg? Og hvem fungerer du best med? Er du åpen, planmessig, ekstravert, medmenneskelig eller nevrotisk? Forskning har vist at vi alle kan oppsummeres med vekt på en av disse fem faktorene. På en lettlest og underholdende måte får du vite mer om din egen personlighet og ikke minst hvordan den går overens med andre. Her lærer du hvem du er i forhold til de rundt deg og får vite hvordan kunnskap om personlighet kan gjøre deg til en bedre sjef, kollega, venn eller samboer. Boken er skrevet av Petter Schjerven, kjent fra TV-programmet Typisk deg, og Rolf Marvin Bøe Lindgren, psykologen som tester alle kjendisene til P2s Sånn er du. Av alle han har undersøkt er for øvrig Petter den som er nærmest gjennomsnittet.