Hvorfor ser du aldri babyduer? (ebok) av Nina
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Nina Kristiansen (forfatter)

Hvorfor ser du aldri babyduer? ebok

119,-
(1)
Folk lurer på de rareste ting, og nettavisa forskning.no kan hjelpe. Spørsmål om alt mellom himmel og jord sendes til spalten "Spør en forsker" og fageksperter i Norge og resten av verden gir svar. Her får du det aller beste fra den populære spalten: 80 overraskende, interessante og morsomme spørsmål med lærerike svar samlet i en gavebok til nysgjerrige i alle aldre. Du får svar på det du har undret deg over og det du ikke visste at du lurte på - alt fra om vi kunne klart oss uten månen til hv…
Ebok 119,-
Undertittel 80 vitenskapelige svar på livets små og store spørsmål
Forfattere Nina Kristiansen (forfatter), Nina Kristiansen (redaktør), Eivind Torgersen (redaktør), Bjørnar Kjensli (redaktør)
Forlag Kagge
Utgitt 4 august 2014
Lengde 238 sider
Sjangrer
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248915737

Andre har også kjøpt

Folk lurer på de rareste ting, og nettavisa forskning.no kan hjelpe. Spørsmål om alt mellom himmel og jord sendes til spalten "Spør en forsker" og fageksperter i Norge og resten av verden gir svar. Her får du det aller beste fra den populære spalten: 80 overraskende, interessante og morsomme spørsmål med lærerike svar samlet i en gavebok til nysgjerrige i alle aldre. Du får svar på det du har undret deg over og det du ikke visste at du lurte på - alt fra om vi kunne klart oss uten månen til hvorfor noen situasjoner føles kleine.