I orkanens skygge (ebok) av Fernanda Melchor
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Fernanda Melchor (forfatter)

I orkanens skygge ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(2)
En gjeng lekende barn snubler over det råtnende liket til landsbyheksa. Funnet setter lokalsamfunnet på hodet i ønsket om å oppklare mordet, og rykter begynner umiddelbart å florere. Idet den ene upålitelige fortelleren etter den andre avgir sin forklaring, jo mer virvler sannheten seg sammen med løgner og overtro - og siste rest av menneskelige kvaliteter hos innbyggerne i landsbyen kommer til syne. «I orkanens skygge» er en oppsiktsvekkende skildring av liv preget av elendighet og underla…
Ebok 262,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Fernanda Melchor (forfatter), Christian Rugstad (oversetter)
Utgitt 16 juni 2021
Lengde 237 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256024575
En gjeng lekende barn snubler over det råtnende liket til landsbyheksa. Funnet setter lokalsamfunnet på hodet i ønsket om å oppklare mordet, og rykter begynner umiddelbart å florere. Idet den ene upålitelige fortelleren etter den andre avgir sin forklaring, jo mer virvler sannheten seg sammen med løgner og overtro - og siste rest av menneskelige kvaliteter hos innbyggerne i landsbyen kommer til syne. «I orkanens skygge» er en oppsiktsvekkende skildring av liv preget av elendighet og underlagt fattigdom og vold, og om overtro som fortsatt lever i beste velgående. Med dette som bakteppe skaper Fernanda Melchor en tidløs fortelling om kjærlighet og hat, flyktighet og død - hele tiden med en rytme og nerve man sjelden har sett maken til. Fernanda Melchor (f. 1982) fra Veracruz, Mexico er ansett som en av de mest spennende nye stemmene i meksikansk litteratur. I 2018 vant hun PEN Mexico Award for Literary and Journalistic Excellence, og i 2019 vant hun de tyske prisene Anna-Seghers-Preis og International Literature Award for «I orkanens skygge». Den engelske oversettelsen av boken, «Hurricane Season», var i 2020 nominert både til International Booker Prize, og National Book Award.

Boken er ikke en opplevelse for sarte sjeler, men kraftfull litteratur har det blitt, sint og smertefull, et litterært brøl gjennomsyret av en illevarslende tone.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Møkkabok

En av de verste bøkene jeg har lest! Hvis du ikke er interessert i konstant banning og kjønnsord som er skrevet i laaange setninger uten punktum, så spar pengene og tida di!!