Immun (ebok) av Anne Spurkland
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anne Spurkland (forfatter)

Immun ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(1)
Anne Spurkland har skrevet en lærerik og overraskende bok om kroppens eget forsvarssystem. Et system av fantastiske celler og underlige stoffer som hver dag, hver time, hvert minutt utkjemper en kamp pa? liv og død mot de usynlige mikrobene som til enhver tid omgir oss. Immunforsvaret va?rt holder oss friske, men visste du at det ogsa? kan virke for godt, sa? det som i utgangspunktet skal holde sykdommene unna, selv kan være a?rsak til at vi blir syke? Immun er en engasjerende bok om kroppe…
Ebok 262,-

Andre har også kjøpt

Undertittel kroppens evige kamp for å overleve
Forfattere Anne Spurkland (forfatter)
Forlag Spartacus
Utgitt 9 november 2017
Lengde 416 sider
Sjangrer Helse- og sosialfag, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788243011649
Anne Spurkland har skrevet en lærerik og overraskende bok om kroppens eget forsvarssystem. Et system av fantastiske celler og underlige stoffer som hver dag, hver time, hvert minutt utkjemper en kamp pa? liv og død mot de usynlige mikrobene som til enhver tid omgir oss. Immunforsvaret va?rt holder oss friske, men visste du at det ogsa? kan virke for godt, sa? det som i utgangspunktet skal holde sykdommene unna, selv kan være a?rsak til at vi blir syke? Immun er en engasjerende bok om kroppens mest usynlige organsystem, som vi ikke merker noe til før det svikter. Anne Spurkland er professor i medisin ved Universitetet i Oslo og forsker innenfor autoimmune sykdommer og molekylær immunologi. Hun er også pasjonert kakebaker og blogger. Hun debuterte som sakprosaforfatter i 2011 med en leseverdig, underholdende og nyttig bok der kjøkkenbenken ble brukt som laboratorium for utforskning av kakebakingens grenser. I hennes andre bok, Immun, er det immunsystemet, kroppens mest usynlige organsystem, som er tema.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

IMMUN Kroppens evige kamp om å overleve

Jeg er imponert over denne boken! Jeg valgte den av nysgjerrighet, for hva vet vel jeg om kroppens evige kamp om å overleve? Omslaget virket spenstig, men hva med innholdet? Er dette en «leservennlig» bok eller en fagbok for spesielt interesserte? Forfatteren engasjerer meg fra første stund. Måten hun fletter inn de mange hverdagslige historiene gjør at vanlige mennesker som meg kan følge med og få et unikt innblikk i dette som ellers har vært diffust og uforståelig ... Dette takket være forfatterens gode formidlingsevne. Noen få kapitler midt i boken har innhold som tidvis er på et detaljnivå som var vanskelig å forstå, men her valgte jeg bare lese videre og tenke at dette er godt stoff for de som er i faget, det hemmet ikke meg, for hvert kapittel begynner og slutter med en egen historie som binder fagstoffet så godt sammen, at det blir interessant likevel. Flere ganger måtte jeg smile når jeg leste om entusiasmen til Spurkland over nye oppdagelser. Og det gjorde at jeg ble engasjert. Det at jeg får ta del i en slik entusiasme over noe jeg aldri har tenkt på og noe jeg forså vidt ennå ikke forstår så mye om. Men jeg får lyst til å forstå.. på grunn av måten dette blir fortalt på. Jeg anbefaler virkelig boken. Den er veldig godt skrevet.