Jakten på El Chapo (ebok) av Andrew Hogan, Do
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Andrew Hogan (forfatter), Douglas Century (forfatter)

Jakten på El Chapo ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(0)
Den sanne historien om den åtte år lange jakten på den meksikanske narkobaronen El Chapo! DEA-agenten Andrew Hogan var nyutdannet da han fikk i oppdrag å infiltrere narkokartellet Sinaloa. Intetanende kom han på sporet av en av verdens mest ettersøkte menn narkobaronen Joaquín Archivaldo Guzmán-Loera, lederen av Sinaloa-kartellet og bedre kjent som El Chapo. Seks år senere ble Hogan innsatsleder mot Sinaloa i Mexico by, og en av historiens farligste og mest sofistikerte etterforskninger fikk …
Ebok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Andrew Hogan (forfatter), Douglas Century (forfatter), Douglas Century (medforfatter), Jarle Tollefsrud (oversetter)
Forlag HarperCollins
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 346 sider
Sjanger Biografier, Memoarer, Biografier, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150745351
Den sanne historien om den åtte år lange jakten på den meksikanske narkobaronen El Chapo! DEA-agenten Andrew Hogan var nyutdannet da han fikk i oppdrag å infiltrere narkokartellet Sinaloa. Intetanende kom han på sporet av en av verdens mest ettersøkte menn narkobaronen Joaquín Archivaldo Guzmán-Loera, lederen av Sinaloa-kartellet og bedre kjent som El Chapo. Seks år senere ble Hogan innsatsleder mot Sinaloa i Mexico by, og en av historiens farligste og mest sofistikerte etterforskninger fikk sitt startskudd. I et tett samarbeid på begge sider av grensen jobbet Hogan og agenter fra Homeland Security Investigations dag og natt for å knekke koder og skaffe informasjon om nettverket til Guzmán. I et system svekket av korrupsjon måtte de imidlertid holde kortene tett til brystet slik at ikke detaljer om operasjonen skulle lekkes til Chapo før jakten i det hele tatt kom i gang Jakten på El Chapo er en nervepirrende true crime, der leseren får følge den åtte år lange jakten på El Chapo steg for steg. Fra infiltrasjonen av kartellets innerste kretser, via den høyteknologiske etterforskningen, til den desperate kampen mot klokken da narkobaronen endelig skulle pågripes.