Kina (ebok) av Sun Heidi Sæbø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sun Heidi Sæbø (forfatter)

Kina ebok

210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
(1)
Kunnskapsrikt og spennende om det nye Kina! Kina har gjennomgått en spektakulær utvikling de seneste 30 årene. Økonomien har vokst i rekordfart, skyskraperne har skutt i været og millioner av kinesere har tatt steget fra fattigdom til middelklasse. Selv om Kina nå er blant verdens supermakter, vet nordmenn forbløffende lite om landet. Den anerkjente utenriksjournalisten Sun Heidi Sæbø har reist i president Xi Jinpings fotspor for å gi leseren innsikt i dagens Kina og landets moderne historie. …
Ebok 210,-

Andre har også kjøpt

Undertittel den nye supermakten - jakten på Xi Jinping og det moderne Kina
Forfattere Sun Heidi Sæbø (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 21 februar 2019
Lengde 322 sider
Sjangrer Historie, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248923831
Kunnskapsrikt og spennende om det nye Kina! Kina har gjennomgått en spektakulær utvikling de seneste 30 årene. Økonomien har vokst i rekordfart, skyskraperne har skutt i været og millioner av kinesere har tatt steget fra fattigdom til middelklasse. Selv om Kina nå er blant verdens supermakter, vet nordmenn forbløffende lite om landet. Den anerkjente utenriksjournalisten Sun Heidi Sæbø har reist i president Xi Jinpings fotspor for å gi leseren innsikt i dagens Kina og landets moderne historie. Den kinesiske suksessen har også mørke nattsider. Vi får lese om miljøskandaler, folkeforlyttinger, protestene i 1989 og fredsprisvinner Liu Xiaobos skjebne. Til sammen tegner Sæbø et interessant og til tider skremmende bilde av dette fascinerende landet som bare kommer til å bli enda mektigere og viktigere fremover.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Underholdende!

Sun Heidi Sæbø skriver godt om Kina! Fortellingen om Kina og Kinas store leder Xi Jinping er spennende og lærerikt. Jeg tror dette er en av mine favorittdokumentarbøker.