Kjære Evan Hansen (ebok) av Val Emmich
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Val Emmich (forfatter)

Kjære Evan Hansen ebok

119,-
(0)
«Kjære Evan Hansen. Dette kommer til å bli en fantastisk dag, og nå skal jeg forklare hvorfor ...» På ordre fra terapeuten sin skriver Evan Hansen brev til seg selv. Men når et av disse brevene blir funnet i lomma på avdøde Connor Murphy, blir det tolket som et selvmordsbrev adressert til Evan. Dette gir Evan en etterlengtet mulighet til å passe inn på skolen. Han må bare late som om han var den hemmelige bestevennen til Connor. En liten løgn blir til kompliserte sannheter i denne hjertevarm…
Ebok 119,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en roman
Forfattere Val Emmich (forfatter), Steven Levenson (medforfatter), Benj Pasek (medforfatter), Justin Paul (medforfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 18 februar 2019
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203264634
«Kjære Evan Hansen. Dette kommer til å bli en fantastisk dag, og nå skal jeg forklare hvorfor ...» På ordre fra terapeuten sin skriver Evan Hansen brev til seg selv. Men når et av disse brevene blir funnet i lomma på avdøde Connor Murphy, blir det tolket som et selvmordsbrev adressert til Evan. Dette gir Evan en etterlengtet mulighet til å passe inn på skolen. Han må bare late som om han var den hemmelige bestevennen til Connor. En liten løgn blir til kompliserte sannheter i denne hjertevarme historien om sorg, anger og kampen for å passe inn i en tid der livet kan være veldig ensomt.