Kjære Evan Hansen (ebok) av Val Emmich
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Val Emmich (forfatter)

Kjære Evan Hansen ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
KJÆRE EVAN HANSEN, Dette kommer til å bli en fantastisk dag, og nå skal jeg forklare hvorfor... På ordre fra terapeuten sin skriver Evan Hansen brev til seg selv. Men når et av disse brevene blir funnet i lomma på avdøde Connor Murphy, blir det tolket som et selvmords brev adressert til Evan. Dette gir Evan en etterlengtet mulighet til å passe inn på skolen. Han må bare late som om han var den hemmelige bestevennen til Connor. En liten løgn blir til kompliserte sannheter i denne hjertevarme hi…
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Undertittel en roman
Forfattere Val Emmich (forfatter), Steven Levenson (medforfatter), Benj Pasek (medforfatter), Justin Paul (medforfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 18 februar 2019
Sjangrer Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203264634
KJÆRE EVAN HANSEN, Dette kommer til å bli en fantastisk dag, og nå skal jeg forklare hvorfor... På ordre fra terapeuten sin skriver Evan Hansen brev til seg selv. Men når et av disse brevene blir funnet i lomma på avdøde Connor Murphy, blir det tolket som et selvmords brev adressert til Evan. Dette gir Evan en etterlengtet mulighet til å passe inn på skolen. Han må bare late som om han var den hemmelige bestevennen til Connor. En liten løgn blir til kompliserte sannheter i denne hjertevarme historien om sorg, anger og kampen for å passe inn i en tid der livet kan være veldig ensomt.