Kollega med sjarm ; Kom nærmere ; Falsk frist
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Kollega med sjarm ; Kom nærmere ; Falsk fristerinn (Romantikk) ebok

89,-
(0)
Kollega med sjarm Det eksklusive varehuset kan stå foran et maktskifte. Men den slående vakre India Claibourne vet at hun er den som best kan lede selskapet, og tenker ikke å gi fra seg stillingen som administrerende direktør til Jordan Farraday uten kamp! Jordan innser snart at India er en meget verdig motstander, og at hun er klar til å ta alle midler i bruk for å vinne. Kom nærmere Bildet av Byrne er som etset fast i Fiona. En stoisk mann som ble rammet av en stor sorg på grunn…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Liz Fielding (forfatter), Fielding, Liz / Hannay, Barbara / Reid, Michelle (forfatter), Barbara Hannay (forfatter), Michelle Reid (forfatter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150735680
Kollega med sjarm Det eksklusive varehuset kan stå foran et maktskifte. Men den slående vakre India Claibourne vet at hun er den som best kan lede selskapet, og tenker ikke å gi fra seg stillingen som administrerende direktør til Jordan Farraday uten kamp! Jordan innser snart at India er en meget verdig motstander, og at hun er klar til å ta alle midler i bruk for å vinne. Kom nærmere Bildet av Byrne er som etset fast i Fiona. En stoisk mann som ble rammet av en stor sorg på grunn av hennes egen bror. Fiona vil ikke noe annet enn å komme nær Byrne og hans lille datter og hjelpe dem å finne tilbake til lykken igjen. Men først må hun overtale Byrne til å åpne hjertet sitt for henne. Falsk fristerinne Vakker, sexy, lekker - det finnes mange ord for å beskrive Natasha Moyles, men det viktigste av alle, er: falsk. Leo Christiakis er overbevist om at hans tidligere nesten-svigerinne har stjålet fra bedriften hans. Men da han endelig har henne vel på kroken, vet han ikke om han kan leve uten henne. Og er hun virkelig skyldig?