Kysset av solen ; Prinsen og jeg ; På hans be
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Kysset av solen ; Prinsen og jeg ; På hans befalin (Romantikk) ebok

89,-
(0)
Kysset av solen Nikos Lazardis er en genial forretningsmann som ser ut til å ha alt: penger, kvinner, luksusbåter. Men det finnes én kvinne som er uoppnåelig for ham - den selvstendige arvingen Tracey Loretto. Han har villet ha henne fra første gang de møttes, men skjebnen - eller rettere sagt Traceys morfar - ville det annerledes. Likevel står hun nå plutselig foran ham og ber om hans hjelp! Prinsen og jeg Mannen som kommer inn gjennom hotelldøren ser ut som en levende reklameplakat. Høy, bre…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rebecca Winters (forfatter), Winters, Rebecca / Marsh, Nicola / Donald, Robyn (forfatter), Nicola Marsh (forfatter), Robyn Donald (forfatter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150735666
Kysset av solen Nikos Lazardis er en genial forretningsmann som ser ut til å ha alt: penger, kvinner, luksusbåter. Men det finnes én kvinne som er uoppnåelig for ham - den selvstendige arvingen Tracey Loretto. Han har villet ha henne fra første gang de møttes, men skjebnen - eller rettere sagt Traceys morfar - ville det annerledes. Likevel står hun nå plutselig foran ham og ber om hans hjelp! Prinsen og jeg Mannen som kommer inn gjennom hotelldøren ser ut som en levende reklameplakat. Høy, brede skuldre og et ansikt som kunne ha vært skapt av en kunstner. Natasha føler at blodet begynner å bruse da han nærmer seg resepsjonen. Og jo mer hun ser av ham, desto mer begynner hans klarblå øyne å minne henne om et bilde hun har sett av prinsen av Calida... På hans befaling Det har brutt ut stridigheter på den lille øya, så for å komme seg levende derfra, gifter Lauren seg med en fremmed. De går hver til sitt, men etter noen dager sees de igjen, og ingen av dem kan holde tilbake følelsene - de har blitt stormforelsket! Men den fremmede vet mer om Lauren enn hun tror. Og selv har han også noe å holde skjult.