Lofoten (ebok) av Rebecca Dinerstein
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rebecca Dinerstein (forfatter)

Lofoten (Aschehoug ebok) ebok

119,-
(0)
Hva får en ung kvinne fra New York til å dra til Lofoten og bo der et år? Rebecca Dinerstein mottok et stipend fra Yale University for å reise og skrive hvor som helst i verden. Hun søkte seg mot nord, til et sted der lyset var spesielt. Resultatet er blitt en sensitiv og sensuell debutbok, kjennetegnet av Dinersteins særegne blikk på omgivelsene. "Lofoten" inneholder dikt på både engelsk og norsk og er en samling om og til Norge og norsk natur. Dinerstein gir liv til hverdagen i Lofoten, der …
119,-
Forfattere Rebecca Dinerstein (forfatter), Rebecca Dinerstein (oversetter), Rebecca Dinerstein (annet), Nora Campbell (oversetter), Nora Campbell (annet), Linn Øverås (oversetter), Linn Øverås (annet)
Forlag Aschehoug
Utgitt 16 august 2012
Lengde 79 sider
Sjangrer Poesi, Skjønnlitteratur
Språk Multiple languages
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203353055
Hva får en ung kvinne fra New York til å dra til Lofoten og bo der et år? Rebecca Dinerstein mottok et stipend fra Yale University for å reise og skrive hvor som helst i verden. Hun søkte seg mot nord, til et sted der lyset var spesielt. Resultatet er blitt en sensitiv og sensuell debutbok, kjennetegnet av Dinersteins særegne blikk på omgivelsene. "Lofoten" inneholder dikt på både engelsk og norsk og er en samling om og til Norge og norsk natur. Dinerstein gir liv til hverdagen i Lofoten, der fjellene, åkrene, lyset og mørket spiller mot hverandre. Diktene er både på engelsk og på norsk.